0 resultaten

Magnetische locatielabels

Voor een optimale, gestroomlijnde logistieke doorvoer in uw magazijn of distributiecentrum, is een goede magazijnbewegwijzering essentieel. Locatielabels maken dit mogelijk. Dergelijke labels zorgen er namelijk voor dat u overzicht houdt, al uw producten juist weg kunt te zetten en ze zo vindbaar te houden voor het personeel.

Een onontbeerlijk onderdeel dus voor aansturing van elke magazijn of distributiecentrum. Het maakt dan niet uit of het om brede of smalle gangen gaat, of om draagarm-, legbord- of palletstellingen. Voor elk systeem hebben wij een oplossing om het werken zo efficiënt mogelijk te maken. En indien gewenst komt ons team de labels zelfs voor u aanbrengen.

Bijzonder in deze zijn de magnetische locatielabels, ideaal voor bijvoorbeeld magazijnen met extreem lage temperaturen als koel – en vriesmagazijnen. Wij leveren magnetische locatielabels in iedere gewenste afmeting die kunnen worden voorzien van uw eigen opdruk. Daarnaast kunnen ze uitgevoerd worden met unieke barcodes of kleurcoderingen.

Wilt u vrijblijvend advies over hoe u de locatieaanduiding in uw magazijn kunt optimaliseren? Neem gerust vrijblijvend contact op.

VOLLEDIGE TEKST

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag