• /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
Sluiten
Sluiten

Bandenwagens

Heeft u te maken met grote hoeveelheden banden die uw ruimte in beslag nemen? Bandenwagens zijn ideaal voor het veilig transporteren van banden. Voor veilige opslag van banden hebben we bandenstellingen voorradig.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3Producten

per pagina
 1. Bandenwagen 250 kg met 2 laadvlakken
  BM280-016-002-A Bandenwagen 250 kg met 2 laadvlakken
  376,00 454,96
  Binnen 16 werkdagen
 2. Bandenwagen 500 kg met 2 laadvlakken extra verstevigd
  BM280-016-003-A Bandenwagen 500 kg met 2 laadvlakken extra verstevigd
  623,00 753,83
  Binnen 16 werkdagen
 3. Bandenwagen 400 kg met 2 laadvlakken en platform met ingelast draadgaas
  BM280-016-001-A Bandenwagen 400 kg met 2 laadvlakken en platform met ingelast draadgaas
  581,00 703,01
  Binnen 16 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

3Producten

per pagina

Waar een bandenwagen voor wordt gebruikt

De bandenwagen is het ideale hulpmiddel voor het veilig verplaatsen van banden. Zomerbanden, winterbanden of reservebanden: een bandenwagen is speciaal ontworpen om de verschillende soorten banden tijdens het bandentransport op hun plek te houden. De constructie en de verschillende ontwerpelementen van de bandenwagen zorgen voor snelle bandenwissels en dragen bij aan een efficiëntere verplaatsing en bandenwissel. Bandenwagens zijn ideaal voor bijvoorbeeld autoverhuurbedrijven, garages of bandenwinkels. U kunt ook gebruik maken van een bandensteekwagen voor uw bandentransport

Waarom een bandenkar kopen?

In een autogarage is het natuurlijk belangrijk dat alles efficiënt kan verlopen, zodat u de bedrijfsprocessen kunt verbeteren. Dankzij de mobiliteit van een bandenkar kunnen banden gemakkelijk vervoerd worden, wat zorgt voor meer gemak tijdens het werken. In een bandenwinkel of autoverhuurbedrijf is het daarnaast natuurlijk belangrijk dat u een georganiseerde en opgeruimde werkomgeving heeft. Hiervoor is een bandenwagen ook ideaal, want u kunt de banden hierin ook tijdelijk opslaan. Voor de veiligste bandenopslag kunt u het beste een bandenstelling kopen bij Begra. Daarnaast zorgt een bandenkar ervoor dat u het risico op schade aan de banden verkleint en de algehele veiligheid in uw werkomgeving zal verbeteren dankzij de bandenwagens.

De voordelen van Begra als u bij ons een bandenkar koopt

Bij Begra kunt u terecht voor meer dan alleen het kopen van een bandenkar. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om u de beste service te kunnen bieden. Daarom voorzien wij u ook graag van professioneel advies bij het inrichten van uw magazijn, werkplaats of andere werkomgeving. Als kenner op gebied van magazijninrichting, hebben wij de expertise en ervaring om dit goed te kunnen doen, u kunt hiervoor gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Veelgestelde vragen over bandenkarren

Hoe werkt een bandenkar?

Een bandenwagen heeft meestal verstelbare armen of houders waarmee de banden veilig kunnen worden vastgezet. Deze houders kunnen worden aangepast aan verschillende maten. De banden worden op de houders geplaatst en vastgezet, zodat ze tijdens het vervoer niet verschuiven.

Zijn bandenwagens alleen voor auto's of ook voor andere voertuigen?

Hoewel bandenwagens vaak worden geassocieerd met autobanden, kunnen ze ook worden gebruikt voor het vervoeren van banden van andere voertuigen, zoals vrachtwagens en motorfietsen.

Kunnen bandenwagens ook worden gebruikt voor opslag?

Ja, sommige bandenwagens zijn ontworpen met opslagruimte in gedachten. Ze kunnen worden gebruikt om banden georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden, vooral in situaties waarin veel banden moeten worden opgeslagen. Echter kunt u het beste een bandenstelling gebruiken voor veilige opslag van uw banden.

Hebben bandenwagens onderhoud nodig?

Bandenwagens zijn onderhoudsvrij. Natuurlijk verdient het aanbeveling om regelmatig een bandenwagen schoon te maken en eventueel de bewegende delen te smeren om zo een soepele en efficiente werking te garanderen.

Zijn er alternatieven voor bandenwagens?

Ja, er zijn alternatieven voor het opslaan van banden, namelijk bandenstellingen. U kunt ook een bandensteekwagen gebruiken voor het vervoeren van uw banden.

Bandenwagen kopen bij Begra? Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar bandenwagens, bijvoorbeeld voor uw autoverhuurbedrijf of garage? Bij Begra vindt u bandenwagens met verschillende draagvermogens, van 250 kg tot 500 kg. Wij helpen u daarnaast graag bij het inrichten van uw werkomgeving, zoals uw magazijn of werkplaats. Wij voorzien u graag van advies, zodat u een veilige en efficiënte werkomgeving kan creëren voor uw werknemers. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u graag advies? Neem dan zeker even contact met ons op.

Back to top