• /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
 • /
Sluiten
Sluiten

Opvouwbare, inklapbare steekwagens en pakketrollers

Steekwagens, ze zijn een onmisbaar element in ieder magazijn en ook als particulier kunnen ze handig van pas komen, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Een opvouwbare steekwagen of inklapbare steekwagen is in een handomdraai tot een compacte versie om te zetten. We vertellen u graag alles over ons assortiment inklapbare steekwagens.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15Producten

per pagina
 1. Inklapbare, opvouwbare steekwagen Matador EX-GH75 4/D 75 kg
  BM250-015-013-A Inklapbare, opvouwbare steekwagen Matador EX-GH75 4/D 75 kg
  121,00 146,41
 2. Pakketroller, inklapbare, opvouwbare steekwagen 125 kg
  BM250-111-002-A Pakketroller, inklapbare, opvouwbare steekwagen 125 kg
  166,00 200,86
Tonen als Foto-tabel Lijst

15Producten

per pagina

Het gebruik van de opvouwbare en inklapbare steekwagen

U gebruikt een opvouwbare steekwagen en een inklapbare steekwagen zoals u een gewone steekwagen gebruikt: voor het vervoeren van goederen zonder te hoeven tillen.  De opvouwbare steekwagen is in- en uit te klappen door het laadvlak naar beneden of boven te duwen en de duwbeugel schuift u eenvoudig in en uit. Bij Begra kunt u ook kiezen voor een inklapbare steekwagen van aluminium met een gebogen dwarsverbinding aan de beugels voor optimaal gebruiksgemak. Hieronder bespreken we alle typen inklapbare steekwagens die u bij Begra kunt kopen. 

Verschillende types opvouwbare steekwagens en hun voordelen

Begra heeft een breed assortiment opvouwbare steekwagens die volledig gemonteerd geleverd worden. U kunt kiezen uit een inklapbare steekwagen van aluminium en kunststof of voor een opvouwbare steekwagen van metaal. De inklapbare steekwagen van aluminium is licht van gewicht, zeer compact en gemakkelijk in- en uit elkaar te schuiven. Ze zijn ideaal als u bijvoorbeeld gaat verhuizen of een kleine werkplaats ter beschikking heeft. Daarnaast zijn de inklapbare steekwagens van kunststof handig mee te nemen in een auto of bus. Ze zijn beschikbaar in het zwart en blauw. 

De opvouwbare steekwagen van metaal heeft een opvouwbare schep voor het veilig transporteren van goederen. De opvouwbare steekwagen van aluminium komt goed van pas in een magazijn waar er gedurende de dag veel goederen van A naar B gebracht moeten worden. Ze zijn ruimtebesparend en dus ideaal voor kleinere magazijnen. Ze zijn beschikbaar in het blauw met rode handvatten. 

De types van aluminium en kunststof die u bij ons kunt kopen:

De volgende types opvouwbare steekwagens zijn van metaal:

In welke branches gebruik je een opvouwbare steekwagen?

Een inklapbare of opvouwbare steekwagen kan in verschillende branches gebruikt worden. Daar waar goederen verplaatst moeten worden, komt de inklapbare steekwagen van pas. Een opvouwbare steekwagen kan onder andere gebruikt worden in: de horeca, het magazijn en de werkplaats, de verhuisbranche, pakketdiensten, en boodschappenbezorgers. 

De inklapbare steekwagen is compact, licht van gewicht, makkelijk in gebruik en ruimtebesparend - ideaal voor elk bedrijf!

Begra: dé expert in magazijninrichting

Uw opvouwbare of inklapbare steekwagen koopt u het beste bij Begra. Waarom? Omdat wij dé kenner zijn op het gebied van magazijn-, kantoor- en winkelinrichting. Daarom bieden we een totaalpakket aan producten: van magazijnstellingen tot entresolvloeren, van magazijnbenodigdheden tot veiligheidsartikelen. We kunnen u altijd van deskundig advies voorzien en zorgen ervoor dat u uw magazijn, werkplaats of winkel praktisch in kunt richten. 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neemt u gerust contact met ons op en we helpen u graag verder.

FAQ

Q: Wat is een opvouwbare steekwagen?

Antwoord: Een opvouwbare steekwagen - ook wel inklapbare steekwagen genoemd - is een steekwagen die u gemakkelijk op kunt vouwen of in- en uit kunt klappen.

Q: Wat is het verschil tussen een opvouwbare en inklapbare steekwagen?

Antwoord: Een opvouwbare steekwagen is een extra compacte variant. Doordat de wielen, schep en handvat in te vouwen zijn is dit type steekwagen op te bergen tot een zeer klein en plat pakketje. Een opvouwbare steekwagen heeft alleen een opvouwbare schep. Hij neemt hierdoor minder ruimte in bij niet in gebruik maar is lang niet zo compact als een opvouwbare steekwagen. Dit type heeft wel een veel hoger draagvermogen.

Q: Leveren jullie ook aan particulieren?

Antwoord: Ja, Begra levert aan iedereen, dus ook aan particulieren die een product van ons nodig hebben zijn van harte welkom bij Begra!

Q: Waarom kiezen voor een inklapbare steekwagen?

Antwoord: Een inklapbare steekwagen is vooral handig als u ruimte wilt besparen. Ze zijn gemakkelijk te hanteren, omdat ze licht van gewicht zijn en u kunt ze opbergen zonder dat ze veel plek innemen.

Q: Van welk materiaal is de opvouwbare steekwagen gemaakt?

Antwoord: Onze opvouwbare steekwagens zijn gemaakt van aluminium en hoogwaardig kunststof.

Q: Wat is het draagvermogen van een inklapbare steekwagen?

Antwoord: Het draagvermogen van een inklapbare steekwagen verschilt per type. Het start bij 50 kg en gaat tot 300 kg.

Contact met Begra 

Wilt u meer weten over ons assortiment opvouwbare steekwagens of onze andere producten? Wilt u advies over uw magazijninrichting? Neemt u dan contact met ons op of maak een afspraak in onze showroom

Back to top