• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
Sluiten
Sluiten

Trappensteekwagen

Een trappensteekwagen is het ideale gereedschap om veilig goederen te transporteren over trappen of vlakke ondergronden. We vertellen je graag alles wat je moet weten over de trappensteekwagen, het gebruik en welke typen u bij Begra aan kunt schaffen. U kunt uw gewenste trappensteekwagen gemakkelijk online bij ons bestellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9Producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9Producten

per pagina

Wat is een trappensteekwagen?

Een trappensteekwagen is datgene wat de naam doet vermoeden: een steekwagen speciaal ontworpen voor trappen. Het verschil tussen een traploper steekwagen en een gewone steekwagen zit hem in de wielen. De traploper steekwagen beschikt over twee sets kleine wielen die kantelen wanneer je de steekkar de trap op trekt. De wielen stabiliseren vervolgens op iedere traptrede, zodat de traploper steekwagen stevig op zijn plek blijft staan. Wanneer je weer naar beneden gaat met de trappensteekwagen, vindt hetzelfde proces plaats. De trappensteekwagen is uitermate geschikt voor zakelijk gebruik in het magazijn of de werkplaats en voor klussen in huis.

De typen traploper steekwagens van Begra

Bij Begra kunt u diverse traploper steekwagens kopen. Ze zijn gemaakt van aluminium,  of metaal met blauwe coating en ze zijn uitgerust met TPE rubberen wielsterren. Ieder type steekkar voor de trap heeft zijn eigen voordelen.

U kunt de volgende traploper steekwagens bij ons kopen:

Een steekwagen voor trappen: in welke branches gebruikt u dit?

De steekwagen voor trappen kan in diverse branches gebruikt worden waar goederen op een trap vervoerd moeten worden. De trappensteekwagen is tevens te gebruiken op een vlakke ondergrond, wat betekent dat de steekwagen voor trappen multi-inzetbaar is. Het gereedschap is goed te gebruiken in magazijnen, op werkplaatsen, in de verhuisbranche en door pakketdiensten van huishoudelijke apparatuur.

Een steekkar voor een trap kopen bij Begra

Begra is één van de beste partijen als het gaat om een complete inrichting van magazijnen, winkels en kantoren. We hebben daarom alles wat u daarvoor nodig heeft in ons assortiment, waaronder: magazijnstellingen, magazijnbenodigdheden, entresolvloeren en veiligheidsartikelen. Gereedschap voor intern transport valt onder onze essentiële magazijnbenodigdheden en de steekkar voor de trap kan dan niet uitblijven. 

We voorzien u graag van professioneel en passend advies voor de inrichting van uw magazijn en onze producten. Neemt u contact met ons op als u meer wilt weten over onze trappensteekwagens.

Veelgestelde vragen over trappensteekwagens

Wat is het verschil tussen een trappensteekwagen en een gewone steekwagen?

Een trappensteekwagen is specifiek gemaakt om (zware) goederen gemakkelijk en veilig op en af een trap te brengen. De gewone steekwagen is niet geschikt voor een trap, maar een trappensteekwagen kan ook op een vlakke ondergrond gebruikt worden.

Waar dienen de wielsterren voor op een steekwagen voor trappen?

De wielsterren op een steekwagen dienen voor het rollen over trappen. Ze stabiliseren zodra ze op de traptrede staan, zodat u uw goederen veilig naar boven of naar beneden kunt brengen.

Wat is het verschil tussen driearmige en vijfarmige wielsterren?

Een steekkar voor de trap met vijfarmige wielsterren zorgt voor extra stabiliteit.

Kan ik als particulier bij Begra een steekkar voor de trap kopen?

U kunt als particulier een trappensteekwagen aanschaffen. We helpen u graag om uw klus in het huis eenvoudiger te maken.

Van welk materiaal zijn de trappensteekwagens gemaakt?

Onze steekwagens voor trappen zijn gemaakt van aluminium, of metaal. De wielsterren zijn van TPE rubber.

Contact met Begra

Wilt u meer informatie over onze steekwagens voor trappen of over onze andere producten? Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen of wilt u onze producten in het echt komen bekijken? Neemt u gerust contact met ons op of maak een afspraak voor onze showroom.

Back to top