2 resultaten

Optrekladders

Met optrekladders is ook het bereiken van grotere hoogten geen probleem. Eenvoudig te hanteren en afhankelijk van het type ladder, handmatig of met behulp van een nylon optrekkoord van sport tot sport te verstellen tot elke gewenste werkhoogte.

Alle modellen zijn uitgerust met geschroefd stabiel geleidingsbeslag van gegoten aluminium. Kunststof geleiding vergemakkelijkt het verstellen en verhindert slijtage van metaal op metaal. De ladder kan moeiteloos worden opgetrokken en weer neergelaten. Een extra pluspunt is dat elke ladder is uitgerust met een hellingshoekindicator. De bomen zijn, afhankelijk van de uitvoering, van corrosiebestendig gesloten aluminium kokerprofielen of van
glasvezelversterkt kunststof. Hoofzakelijk wordt er gebruik gemaakt van geprofileerde slipvaste vierkante sporten. De kwalitatief hoogwaardige felsverbindingstechniek zorgt voor een stabiele verbinding tussen sporten en bomen. Verwisselbare 2-componenten kunststof ladderschoenen garanderen een veilige stand en hebben een perfecte pasvorm in de ladderbomen. 

Alle optrekladders voldoen aan de gestelde eisen volgens de regelgeving Arbeidsinspectie, Warenwet en NEN 2484 en tevens aan EN 131 en BGV D 36.

VOLLEDIGE TEKST