Hygiënische opslag
Begra biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag voor de voedsel- of farmaceutische industrie. Al onze kunststof stellingen en bijbehoren die gebruikt worden in de voedingsindustrie zijn bij ons HACCP gecertificeerd.
- BM571-013-155-A Kunststof stelling REA Euro 1900x2000x500 mm (hxbxd) 4 niveaus621,00 751,41Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-156-A Kunststof stelling REA Euro 1900x2000x600 mm (hxbxd) 4 niveaus676,00 817,96Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-157-A Kunststof stelling REA Euro 2000x1000x300 mm (hxbxd) 6 niveaus395,00 477,95Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-158-A Kunststof stelling REA Euro 2000x1000x400 mm (hxbxd) 6 niveaus436,00 527,56Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-159-A Kunststof stelling REA Euro 2000x1000x500 mm (hxbxd) 6 niveaus471,00 569,91Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-160-A Kunststof stelling REA Euro 2000x1000x600 mm (hxbxd) 6 niveaus507,00 613,47Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-161-A Kunststof stelling REA Euro 2000x1200x300 mm (hxbxd) 6 niveaus454,00 549,34Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-162-A Kunststof stelling REA Euro 2000x1200x400 mm (hxbxd) 6 niveaus501,00 606,21Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-163-A Kunststof stelling REA Euro 2000x1200x500 mm (hxbxd) 6 niveaus547,00 661,87Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-164-A Kunststof stelling REA Euro 2000x1200x600 mm (hxbxd) 6 niveaus594,00 718,74Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-165-A Kunststof stelling REA Euro 2000x1500x300 mm (hxbxd) 6 niveaus590,00 713,90Binnen 10 werkdagen
- BM571-013-166-A Kunststof stelling REA Euro 2000x1500x400 mm (hxbxd) 6 niveaus649,00 785,29Binnen 10 werkdagen
HACCP gecertificering
HACCP, staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.
Lees hier meer over HACCP gecertificering. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hygiënische stellingen of uw magazijninrichtingen het algemeen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.