Hygiënische opslag
Begra biedt ook oplossingen voor hygiënische opslag voor de voedsel- of farmaceutische industrie. Al onze kunststof stellingen en bijbehoren die gebruikt worden in de voedingsindustrie zijn bij ons HACCP gecertificeerd.
- BM571-009-004-A Hygiënische stelling 6611 1800x960x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie286,00 346,06Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-005-A Hygiënische stelling 6611 1800x1080x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie297,00 359,37Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-006-A Hygiënische stelling 6611 1800x1200x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie313,00 378,73Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-007-A Hygiënische stelling 6611 1800x1320x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie327,00 395,67Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-008-A Hygiënische stelling 6611 1800x1500x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie351,00 424,71Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-009-A Hygiënische stelling 6611 1800x1620x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie391,00 473,11Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-010-A Hygiënische stelling 6611 1800x1740x360 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie407,00 492,47Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-011-A Hygiënische stelling 6611 1800x660x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie259,00 313,39Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-012-A Hygiënische stelling 6611 1800x780x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie276,00 333,96Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-013-A Hygiënische stelling 6611 1800x900x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie294,00 355,74Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-014-A Hygiënische stelling 6611 1800x960x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie310,00 375,10Binnen 8 werkdagen
- BM571-009-015-A Hygiënische stelling 6611 1800x1080x460 mm (hxbxd) 4 niveaus beginsectie327,00 395,67Binnen 8 werkdagen
HACCP gecertificering
HACCP, staat voor "Hazard Analysis and Critical Control Points" en is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zich bezighouden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen dienen hierdoor alle aspecten van het voortbrengingsproces te identificeren en op gevaren te analyseren. Dit beheersproces, uitgaande van de Europese Unie, moet ervoor zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Hieruit voortvloeiend is bijvoorbeeld het voortdurend bewaken en registreren van koel- en vriescellen een verplichting geworden.
Lees hier meer over HACCP gecertificering. Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze hygiënische stellingen of uw magazijninrichtingen het algemeen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.