51 resultaten

Gebruikte legbordstellingen

Onze gebruikte legbordstellingen zijn op het gebied van toepassing, effectiviteit en veiligheid gelijkwaardig aan nieuwe legbordstellingen. Het grootste voordeel van een gebruikte legbordstelling is dat u goedkoper uit bent. 

Onderstaande partijen zijn slechts een selectie van het complete aanbod. Mocht u op zoek zijn naar een gebruikte legbordstelling en voldoen de onderstaande partijen niet aan uw wensen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor het totale aanbod of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu
Begra Magazijninrichting BV is reeds jaren actief in het controleren en keuren van magazijnbenodigdheden, en zeker ook wat betreft gebruikte legbordstellingen. Zwakke onderdelen worden vervangen, slijtageplekken worden gerepareerd en elke complete gebruikte stelling ondergaat een uitvoerige inspectie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een gebruikte legbordstelling

gebruikte legbordstellingen

Als een legbordstelling gebruikt is, is enig onderhoud een vereiste. Ook dat kunt u aan ons overlaten. Onze medewerkers zijn bevoegd om stellingen te controleren en te keuren. Desgewenst wordt een gebruikte legbordstelling gerepareerd of worden onderdelen vervangen.

Voordat er sprake is van verkoop of levering worden al onze materialen uitvoerig gecontroleerd. Bij de aanschaf van een 2e hands legbordstelling kunt u dus rekenen op kwaliteit en veiligheid. Gebruikte legbordstellingen zijn uiteraard lager geprijsd dan nieuwe, maar voldoen in elk opzicht aan alle wettelijke eisen.

Naast legbordstellingen bieden we nog veel meer mogelijkheden en oplossingen op het gebied van magazijninrichting, waaronder gebruikte palletstellingen, grootvakstellingen en draagarmstellingen.

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag