• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
Sluiten
Sluiten

Metalen legbordstellingen met schuine legborden Heavy Duty

Geen magazijn kan zonder stelling en laat Begra nou dé expert zijn op het gebied van magazijnstellingen en magazijninrichting. Daarom hebben we nu ook de schuine legbordstelling in ons assortiment. Een legbordstelling met schuine rekken heeft een hoop voordelen en we vertellen je graag welke dat zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1-12van27producten

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-12van27producten

Pagina
per pagina

Wat is een schuine legbordstelling?

Een schuine stelling is een variant van een magazijnstelling met schuine schappen. Er zijn verschillende soorten legbordstellingen met schuine legborden. Zo kunt u bij Begra een schuine legbordstelling aanschaffen in verschillende maten. Afhankelijk van hoeveel ruimte u op de schuine schappen nodig heeft, kunt u een schuine legbordstelling kopen van 400 mm breed, 500 mm breed of 600 mm breed. Een legbordstelling met schuine schappen is ook beschikbaar in diverse lengtes en hoogtes, zodat u de schuine stelling aan kunt passen aan uw behoeften.

Een schuine legbordstelling van Begra bestaat uit een aantal frames (het aantal hangt af van de gewenste maat) en hebben een hoog draagvolume, omdat we de Heavy Duty variant verkopen. De gehele schuine legbordstelling is verzinkt, wat betekent dat ze zeer sterk zijn en een lange levensduur genieten.

U kunt bij Begra voordeelrijen kopen of een enkele legbordstelling met schuine schappen. Wanneer u wilt uitbreiden, kan dat zeer eenvoudig door de schuine legbordstellingen aan elkaar te koppelen. 

De voordelen van een schuine stelling met schuine legborden

Een schuine legbordstelling is ideaal voor een snelle picking routine in het magazijn. Op een schuine stelling plaatst u eenvoudig magazijnbakken, kratten of manden waarin u een verscheidenheid aan producten kwijt kunt. Doordat de legbordstelling schuine schappen heeft, hebben de medewerkers direct zicht op de producten. Dat maakt niet alleen dat ze de goederen sneller kunnen pakken en verzamelen, maar medewerkers kunnen ook de voorraad in één oogopslag waarnemen. Een ander voordeel van een schuine stelling met schuine legborden, is dat medewerkers de producten makkelijker kunnen vastpakken. Bij rechte schappen moet u de arm omhoog tillen; bij een schuine stelling kunt u de arm recht strekken en heeft u zo het gewenste product te pakken. 

Samengevat zorgt een legbordstelling met schuine rekken voor snelheid, efficiëntie en veiligheid in het magazijn. Wat wilt u nog meer?

Een legbordstelling met schuine rekken: waar gebruikt u het?

Een legbordstelling met schuine schappen is geschikt voor ieder magazijn en iedere werkplaats. Ze kunnen geplaatst worden in ruimtes met lage plafonds, maar u kunt ook kiezen voor een legbordstelling met schuine schappen met meer niveaus. Zo kunt u een schuine legbordstelling altijd passend maken voor uw situatie. 

Buiten het magazijn en de werkplaats, past een schuine legbordstelling perfect in een winkel. Door de schuine schappen, kunt u gemakkelijk grote magazijnbakken plaatsen waar u veel producten in kunt doen. Of u nu verse goederen zoals fruit kwijt wilt, kleding of accessoires verkoopt, schuine legborden lenen zich overal voor!

Legbordstelling met schuine schappen kopen bij Begra

Bent u overtuigd van de efficiëntie van een legbordstelling met schuine legborden? Dan zit u bij Begra goed. Wij leveren altijd de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. U kunt uw schuine legbordstelling eenvoudig via onze webshop bestellen. Door onze grote voorraad kunnen we de schuine stelling snel leveren, zodat u binnen no-time uw magazijn, werkplaats of winkel in kunt richten. 

Heeft u nog vragen over een schuine legbordstelling? Stel ze gerust door contact met ons op te nemen. Wanneer u graag verschillende magazijnstellingen wilt vergelijken met elkaar, bent u van harte welkom in onze showroom.

 

Back to top