59 resultaten

Gebruikte palletstellingen

Onderstaand een selectie van ons actuele aanbod gebruikte palletstellingen. Mocht u op zoek zijn naar een ander merk of afwijkende afmetingen, vraag dan geheel gratis een offerte aan of neem voor direct advies contact op met een van onze medewerkers.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu
Wanneer materialen in goede staat verkeren, kunnen deze hergebruikt worden. Dat geldt zeker ook voor een palletstelling. Begra levert diverse gebruikte palletstellingen waarbij stevigheid en veiligheid absoluut gegarandeerd worden. Voordat we de gebruikte palletstellingen aanbieden worden alle materialen uitvoerig door ons gecontroleerd. Al onze gebruikte palletstellingen voldoen dan ook in elk opzicht aan alle wettelijke eisen waardoor u bij de aanschaf van een gebruikte palletstelling kunt rekenen op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

palletstellingen montage

Indien gewenst kan Begra uw palletstellingen voor u monteren. Bij het plaatsen van een palletstelling staan we garant voor een snelle, en vooral veilige service.

Onderhoud gebruikte palletstellingen

Begra verzorgt naast de levering van opslagmogelijkheden en uw magazijninrichting ook eventuele schadereparaties aan gebruikte palletstellingen in uw magazijn. Eventuele montagewerkzaamheden en reparaties worden door ons montageteam met grote zorg uitgevoerd.

Gebruikte palletstellingen van Begra staan voor "kwaliteit voor een scherpe prijs".

Wilt u uw bestaande palletstelling uitbreiden?

Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met het vinden van de juiste oplossing. Eventuele combinaties van nieuwe en gebruikte palletstellingen behoort ook tot de mogelijkheden en indien nodig achterhalen we het merk van uw bestaande gebruikte palletstelling.

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag