• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

FD Gazelle 2022

27 oktober 2022

Het is ons weer gelukt, we zijn ook dit jaar één van de FD Gazellen 2022! Covid-19 heeft de afgelopen twee jaar voor flink wat turbulentie gezorgd op de markt. Door de juiste keuzes te maken zijn we hier goed doorheen gekomen. We zijn dan ook extra verheugd dat we ons tot één van Nederland's snelst groeiende bedrijven mogen rekenen. Met een sterke focus om onze groei te continueren zetten we koers om deze trend voort te zetten in komend jaar.

Toekomstplannen

Tijdens de Covid-19 periode hebben we onze veerkracht bewezen maar we hopen deze roerige tijden achter ons te kunnen laten. Gesterkt met de gedachte dat we tot heel wat in staat zijn ligt er een mooie groeistrategie op tafel voor de komend jaren.

We willen onze positie als dé magazijninrichter van Nederland en België verder verstevigen en werken hard aan diverse uitbreidingen binnen de Begra Group. Behalve uitbreiding zijn we ook altijd op zoek naar mogelijkheden om onszelf verder te verbeteren. We nodigen onze klanten daarom van harte uit om hun bestelervaring online te delen en een review te plaatsen op kiyoh.

Benieuwd hoe Begra wordt beoordeeld? Kijk snel op onze Kiyoh pagina voor een actueel overzicht van ervaringen, opmerkingen en eventuele verbeteracties daarop.

Wie behoren er tot de FD Gazellen?

Voor het 6e jaar op rij mogen wij totaal onze achtste FD Gazelle award in ontvangst nemen in de categorie Groot (omzetklasse € 10mln of meer), regio Zuid. Voor deze prestatie hebben we een omzetgroei over de afgelopen drie jaar gerealiseerd van ten minste 20% waarvan we minimaal het laatste jaar winstgevend hebben afgesloten. In spanning kijken we uit naar de uitreikingen op 22 november of we misschien ook nog kans maken op een gouden, zilveren of bronzen FD Gazellen award. Wat houdt dit in? Lees hier alles over de FD Gazellen awards en de verdere criteria waar bedrijven aan moeten voldoen.

Gezamenlijke prestatie

Successen staan niet op zichzelf. Waar zouden we zijn zonder onze betrouwbare klanten, kwalitatieve leveranciers en betrokken collega's? We willen dan ook graag onze dank uitspreken aan alle stakeholders die aan deze nominatie hebben bijgedragen. We hechten hier erg veel waarde aan en hopen ook in de toekomst met jullie samen verder te kunnen bouwen op onze waardevolle relaties.

Lees hier meer over onze visie en missie.

Lees hier meer over de FD Gazellen awards.

Meer informatie over Begra Group en haar onderliggende ondernemingen op www.begra-group.com

Back to top