• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Jongeren Bedrijvendag Oss 2022

14 april 2022

Eindelijk was het weer mogelijk en massaal opende bedrijvig Oss haar deuren voor de zesde editie van de Jongeren Bedrijvendag. Een prachtig initiatief georganiseerd door talentencampus Oss en de Lions club.

Maar liefst twaalfhonderd tweedejaars studenten fietsten gisteren in kleine colonnes kriskras door Oss, goed herkenbaar aan de gele veiligheidsvestjes! Zij kregen de kans om bij ruim 100 bedrijven een kijkje te nemen achter de schermen om kennis te maken met het bedrijfsleven.

Collega's van de toekomst

Ook bij Begra Magazijninrichting hebben we de collega's van de toekomst hartelijk ontvangen in ons bedrijf. In het totaal hebben we 44 kinderen en hun begeleiders rondgeleid door ons bedrijf. Teamleider Projecten Jan Machielsen en Project Engineer Djordi Wedema wisten de schoolgangers te inspireren met allerlei wetenswaardigheden over Begra en de diverse verschillende functies binnen ons bedrijf.

Na een korte presentatie en introductiefilmpje volgende een rondleiding via de kantoorafdelingen naar de showroom. Vanaf onze uitgebreide showroom kregen de tieners een goed overzicht over ons magazijn. Hier zagen ze de nodige magazijnmedewerkers druk in de weer met het picken van imposante pakketten met hun hef- en reachtrucks.

Stelling challenge

Ter afsluiting stond er een praktijkgerichte uitdaging op het programma, een stelling challenge! Ingedeeld in drie teams was er samenwerking en technisch inzicht vereist bij het monteren van een Begra Heavy Duty legbordstelling. Bij de meiden ging dat opvallend gestructureerd en met een veel gegiechel terwijl de jongens er bovenop vlogen en de klus grotendeels klaarde met zo nu en dan een krachtterm.

Een heerlijk blikje fris, wat lekkers en een klein presentje mochten natuurlijk niet ontbreken om deze nieuwe generatie collega's alvast te paaien om Begra in de gaten te houden. Gezien de groei die we doormaken en onze ambities hebben we deze jongeren straks hard nodig om alle openstaande vacatures te vervullen.

Relevante links

Back to top