• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Voldoe aan de ARBO-inspectie met Safety Support!

20 september 2023

Op 27 september staan distributiecentra in Nederland in de schijnwerpers tijdens de landelijke ARBO-inspectiedag. De focus ligt op cruciale veiligheidsaspecten zoals aanrijdgevaar, verkeersplanning en vallen van hoogtes.

Deze inspecties worden onaangekondigd uitgevoerd, zonder toestemming van werkgevers, om de veiligheid van werknemers te waarborgen. Het is duidelijk dat magazijnveiligheid een absolute prioriteit is. 

Voorkom € 4.500,- boete!

De Inspectie verlangt dat bedrijven zich echt inzetten om ongevallen op de werkvloer en beroepsziekten te voorkomen. Om dit te bereiken, dienen bedrijven een grondig onderzoek uit te voeren om potentiële gevaren op te sporen en vervolgens maatregelen te nemen om deze risico's te minimaliseren. Dit onderzoek, Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E), en is verplicht voor alle bedrijven. Het niet naleven hiervan kan resulteren in boetes tot 4.500 euro, afhankelijk van de omvang van uw onderneming. Het is van essentieel belang om dit serieus te nemen en ervoor te zorgen dat uw bedrijf een veilige omgeving biedt voor iedereen. 

Safety Support staat klaar om bedrijven te helpen voldoen aan deze inspectievereisten en risico's te minimaliseren. Wij begrijpen de urgentie en noodzaak. Met onze expertise op het gebied van magazijnveiligheid, kunnen we uw bedrijf helpen. Uw medewerkers verdienen een veilige werkomgeving en uw bedrijf verdient gemoedsrust tijdens inspecties.

Plan vandaag een gratis consult met Safety Support. Wij zorgen dat uw magazijn klaar is voor elke inspectie en tillen uw magazijnveiligheid naar een hoger niveau. Uw veiligheid, onze prioriteit. 

Back to top