• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Plastic bakken

Plastic bakken nodig? Bij Begra hebben we een zeer breed assortiment plastic bakken in vele soorten en afmetingen. Elke plastic bak heeft daarbij zijn eigen specifieke kenmerken en eigenschappen waardoor er u voor elke vorm van opslag of transport wel een geschikte bak zal vinden.

Zo hebben we speciale plastic bakjes voor de opslag van kleinere artikelen welke eenvoudig in een bakkenkast of bakkenstelling te plaatsen zijn. Op deze manier kunt u uw onderdelen eenvoudig en overzichtelijk op op één plek opslaan. Maar ook voor bakken voor transportbanden kunt u bij ons terecht en zelfs voor de opslag van grotere goederen welke met een heftruck of palletwagens verplaatst dienen te worden, zijn er plastic palletboxen leverbaar.

Al onze bakken en kratten zijn direct en eenvoudig online te bestellen.
magazijnbak
Stapelbakken T1-T4
bak
Stapelbakken S4-7
bak
magazijnstellingbakken
transportbak
Transportbakken
plastic krat
plastic kratten
nestbare plastic bak
Nestbare Bakken
palletbox
Palletboxen
bakkenstelling
bakkenstellingen
 

Gebruikte plastic bakken

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte bakken en kratten. En met onze gebruikte plastic bakken bent u extra voordelig uit. Het hele jaar door hebben we gebruikte plastic bakken en kratten op voorraad. Aangezien we deze in grote aantallen kunnen inkopen, kunnen we deze ook tegen zeer voordelige prijzen aan u aanbieden.

Indien u plastic bakken zoekt en voldoen de bakken en kratten in onze webshop niet helemaal aan uw wensen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Grote kans dat wij u toch van dienst kunnen zijn.

Uiteraard kunt u ons complete assortiment magazijnbakken komen bezichtigen op onze vestiging in Oss.

Back to top