• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Social Media Stagiair(e)

Ben jij gepassioneerd over social media en e-commerce? Sta je te popelen om jouw creativiteit in te zetten voor een stage-ervaring om nooit te vergeten? Begra Magazijninrichting biedt jou deze kans! Ben jij die gedreven student die ons team wil versterken en samen met ons wil groeien? Lees snel verder en ontdek waarom Begra de juiste keuze is voor jou!

Opdrachtomschrijving

Als social media stagiair(e) bij Begra Magazijninrichting krijg je een uitdagende opdracht: het creëren van een doordachte social media planning en het onderzoeken van hoe onze videocontent naadloos kan worden geïntegreerd in onze social media strategie. Jouw creatieve input en vernieuwende ideeën zullen een grote rol spelen in het versterken van onze online aanwezigheid en merkbekendheid.

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Begra Magazijninrichting zijn we bedreven in e-commerce. We geloven in het bieden van kansen aan getalenteerde individuen die klaar zijn om de wereld social media en e-commerce te verkennen. Als social media stagiair(e) krijg je bij ons de kans om jouw passie en vaardigheden tot uiting te brengen. Maar dat is nog niet alles!

Maandelijkse stagevergoeding

Bij Begra waarderen we jouw inzet. Daarom bieden we een aantrekkelijke maandelijkse stagevergoeding, zodat jij je volledig kunt concentreren op je ontwikkeling en groei.

De organisatie

Begra Magazijninrichting BV is dé expert als het gaat om magazijninrichting en opslagoplossingen. Ons bedrijf staat bekend om het vinden van de ideale magazijninrichting, ongeacht het type opslagbehoefte. Of het nu gaat om nieuwe of gebruikte stellingen, entresolvloeren, palletstellingen, draagarmstellingen, grootvakstellingen, winkelstellingen, intern transport, of deskundig advies voor het inrichten van een magazijn, wij zijn er om onze klanten te voorzien van een optimale magazijninrichting.

Enthousiast geworden? Stuur je motiviatiebrief en CV naar hr@begra-group.com en laten we kennismaken.

Back to top