• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Stichting Eten over Oss
Vandaar dat wij ons dit jaar hebben hard gemaakt voor een lokale stichting die zich juist inzet voor deze kwetsbare groep.

Stichting Eten over Oss is een burgerinitiatief van twee huisvrouwen die het ook zelf niet breed hebben. Al ruim 7 jaar lang zetten initiatiefneemster Maureen van Geenen en Angelique Maas zich in voor de minima en brengen het overschot aan voedsel en armoede bij elkaar.
Wat begon als een kleine faceboekgroep waar teveel gekookt eten werd aangeboden, is in de jaren uitgegroeid tot een stichting van formaat. “We zijn het kleine broertje van de voedselbank, zeg maar. Wij sluiten het gat voor mensen die net buiten de boot vallen bij de voedselbank maar wel degelijk leven in zorgen en armoede.”

Over Eten OssOver Eten OssOver Eten OssOver Eten OssOver Eten OssOver Eten OssOver Eten OssOver Eten OssOver Eten Oss

Nieuwe opslaglocatie:
Aanhoudende groei heeft gezorgd voor een mooie nieuwe opslaglocatie bij stichting R44 aan de Rossinistraat 44 in Oss. Maar wat is een opslagruimte zonder stellingen? Laat dat maar over aan Begra Magazijninrichting.

Onze donatie van ruim € 3000,- aan stelling materiaal en een paar grote kratten levensmiddelen komt hier goed van pas. Met een aantal Begra collega’s hebben we deze stellingen afgelopen zaterdag in rap tempo in elkaar gezet. De inzet werd beloond met een hartelijke ontvangst, fijne samenwerking én brabantse gezelligheid tijdens de koffie met heerlijke warme worstenbroodjes.

We zijn blij dat we stichting Eten over Oss vooruit hebben kunnen helpen. Aan alle toppers van deze stichting, heel veel plezier en succes gewenst van jullie nieuwe, volledig ingerichte opslaglocatie!

Groeten, Team Begra.

Wilt u meer weten over deze stichting of iets doneren, klik dan op onderstaande link.

https://www.facebook.com/groups/etenoveross

Back to top