• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

\'A business that makes nothing but money is a poor kind of business\' - Henry Ford

In het kader van maatschappelijke verantwoording vinden we het belangrijk een steentje bij te dragen.
Voor 2013 sponsort Begra Trading onderstaande goede doelen.

\'Stichting

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker heeft als doel gesteld: Het tijdens of tussen de behandeling door, verzorgen van een fijne dag voor gezinnen, waarvan een kind in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar, in verband met een chronisch fysieke aandoening, langdurig onder behandeling is in een met de stichting samenwerkende instelling, of die door de ernst of aard van deze aandoening, uitzicht heeft op een langdurige behandeling in deze instelling.

Meer informatie: Stichting Opkikker

\'KiKa\'

KiKa

Stichting KiKa heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Meer informatie: Stichting KiKa

\'Duchenne

Duchenne Heroes

De ziekte van Duchenne is een wrede spierziekte, waarbij door een genfout de spieren langzaam afbreken. Dit heeft impact op álles en komt vooral voor bij jongens.

Duchenne Heroes is een mountainbiketocht door de Benelux waarbij geld wordt opgehaald voor kinderen met de ziekte van Duchennes.

Meer informatie: Duchenne Heroes

\'TOZ\'

Tennisvereniging TOZ

TOZ is een tennisvereniging uit Oss die zich duidelijk profileren en manifesteren als een tennisvereniging, waar de wedstrijdsporters, de recreatieve tennissers, junioren en senioren volop aan hun trekken komen.

Meer informatie: Tennisvereniging TOZ

\'business

Business Gala Oss

Het Business Gala Oss is een evenement opgezet om het lokale ondernemerschap te stimuleren.

Meer informatie: Business Gala Oss

\'business

Begra Running Team

Back to top