• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

In het kader van maatschappelijke verantwoording vinden we het belangrijk om ook een steentje bij te dragen. Voor 2017 sponsort Begra Magazijninrichting BV de onderstaande goede doelen.

JEUGDSPORTFONDS

Het Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen.

Door te sporten komen kinderen in contact met andere kinderen en leren zo spelenderwijs, in een nieuwe sociale omgeving, andere regels en omgangsvormen. Regels die ze vaak thuis en op school niet meekrijgen.

Investeren in sporten voor kinderen betekent voor hen een grotere kans op een goede toekomst en verkleint de kans op buiten de boot vallen en negatief gedrag. Daarnaast is sporten ook belangrijk om overgewicht tegen te gaan, zoals we allemaal weten: overgewicht is een groeiend probleem in Nederland.

jeugdsportfonds
jeugdsportfonds


Website: www.jeugdsportfonds.nl

Breakout Run

De Breakout Run is de ultieme Obstacle Run met hindernissen. Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein is er geen weg meer terug... Samen met vele andere ‘gevangenen’ wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit deze zwaarbewaakte gevangenis. Buiten de gevangenispoort is het tijd om aan de vluchtroute te gaan beginnen. De voortvluchtigen zullen achter de muur voor verrassingen komen te staan, en zullen er de nodige hindernissen ontweken, beklommen en uiteindelijk overwonnen moeten gaan worden. Kortom een zeer uitdagende Run, maar zeker haalbaar voor iedereen met een basisconditie en een goede dosis motivatie!

Break out Run

Website: www.breakoutrun.nl
Facebook pagina: www.facebook.com/breakoutrun

Roel van Mierlo

Roel van Mierlo is personal coach en is leraar krachttraining in de ruimste zin van het woord voor jong en oud. Zo organiseert hij bootcamps voor bedrijven, obstacle races en geeft hij groepslessen in fitness en zelfverdediging/ weerbaarheidstraining voor vrouwen en/of kinderen. Op sportief vlak is Roel Nederlands recordhouder deadlifting en haalde hij in deze discipline nog brons op he WK in Coventry.

roel van mierlo
roel van mierlo

Tennisvereniging TOZ

TOZ is een tennisvereniging uit Oss die zich duidelijk profileren en manifesteren als een tennisvereniging, waar de wedstrijdsporters, de recreatieve tennissers, junioren en senioren volop aan hun trekken komen.

toz oss

Website: www.toz.nl

Begra fietsteam

Begra fietsteam
Begra fietsteam

Back to top