• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

In April van dit jaar hebben we het traject voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen succesvol afgesloten. Een belangrijk onderdeel daarvan is de omgang en zorg voor onze collega’s. Wij voelen ons betrokken bij onze medewerkers en dragen graag bij aan het welzijn van hun en hun persoonlijke omgeving.

Ons sponsordoel van dit jaar heeft dan ook alles hiermee te maken. Stichting Earlybirds is verkozen door onze collega Sander Geurts nadat hij samen met zijn vrouw Loes dit jaar, iets vroeger dan gepland, trotse ouders zijn geworden van hun dochtertje Suze.

Stichting Earlybirds fotografie:

De eerste weken en maanden met je kindje zijn bijzonder. Maar wat als je kindje veel te vroeg op de wereld is gekomen? Dan is het niet alleen een bijzondere, maar ook een heftige tijd. Je brengt de eerste weken of maanden door in het ziekenhuis. Alles gaat langs je heen, je wordt geleefd en je hebt veel zorgen. In deze moeilijke periode kan een prachtige fotoreportage een lichtpuntje zijn. Een onderdeel van de verwerking als jullie later thuis zijn, maar bovenal een mooie herinnering! Stichting Earlybirds Fotografie komt naar het ziekenhuis om ouders een kosteloze reportage aan te bieden. De fotograaf legt met zorg, liefde en respect jullie kindje vast tijdens de dagelijkse routine.

Het doel van Stichting Earlybirds is dat we iedere ouder een mooie herinnering willen geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook als dat in het ziekenhuis is. We werken momenteel met ruim 300 vrijwilligers, waarvan zo’n 250 fotografen, voor de stichting, allemaal op vrijwillige basis en met veel liefde.

Hectische tijd:

Sander en Loes zijn erg verheugd met de mooie fotoreportage die Stichting Earlybirds voor hun heeft gemaakt in de hectische periode van hun te vroeg geboren dochter. “We zijn erg blij dat we alle zorg een aandacht hebben kunnen schenken aan onze dochter en nu alsnog kunnen nagenieten van alle mooie momenten van de geboorte van onze dochter Suze, aldus Sander”.
“We overhandigen dan ook graag het mooie sponsorbedrag van € 2500,- aan Stichting Earlybirds en zijn dankbaar voor de steun vanuit Begra Magazijninrichting aan ons en deze stichting”.

Wij wensen jullie heel veel geluk met jullie gezinsuitbreiding en stichting Earlybirds alle succes om nog veel meer ouders blij te maken met een mooie fotoreportage.

Voor meer informatie over Stichting Earlybirds, kijk op: https://stichtingearlybirds.nl/de-organisatie/

  • fd gazellen begramagazijninrichting
  • fd gazellen begramagazijninrichting
Back to top