• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Oktober 2019 hebben we een superleuke en energieke dag beleefd op de speelboerderij Hullie in Uden.

Op aanraden van collega Maarten van onze dochteronderneming BR Products was dit jaar Stichting Kidz-Taz als goed aangewezen om te sponsoren. Het idee van Maarten was het toedragen van een warm hart aan kinderen uit gezinnen met weinig financiële middelen.

Stichting Kidz-Taz ondersteunt kinderen tot en met 12 jaar die opgroeien in gezinnen met een minimum inkomen. Ze leveren geen financiële bijdrages maar organiseren het hele jaar door leuke activiteiten voor de kinderen.

Het is mooi om te zien wat deze stichting al jarenlang vol liefde voor kinderen organiseert. En de meest bewonderenswaardige, drijvende kracht achter deze stichting - mevrouw Annie van Bakel – is zeker het vermelden waard. Met een respectabele leeftijd van 77 jaar is Annie de niet te stoppen kartrekker. Op allerlei manieren zet zij zich al jarenlang in om bij ruim 200 kinderen een glimlach op het gezicht te toveren. Niet voor niets is zij dan ook recent onderscheiden met de ‘Gouden oogappel’ door Wethouder Thijs van Kessel uit Oss.

Wij werkte graag aan dit initiatief mee door middel van een sponsorbedrag van € 2500,- en het mede organiseren van een prachtige dag bij speelboerderij Hullie in Uden. Diverse collega’s hebben meegeholpen als begeleider om alles in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat alle kinderen niets tekort kwamen.

We kijken terug op hele mooie momenten en vele vrolijke kindergezichten en hopen dat mede dankzij onze support de kinderen een onvergetelijke dag hebben gehad en hopen dat Annie en de stichting Kidz-Taz ook de jaren nog vele mooie evenementen met de kinderen mogen organiseren.

Back to top