• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Handen uit de mouwen voor Stichting dierenopvang Maasland.

Afgelopen zaterdag hebben we ons ingezet voor stichting dierenopvang Maasland in Oss.

Het idee om voor deze stichting aan de slag te gaan kwam vanuit onze collega Roland. “Toen ik hoorde dat Begra jaarlijks een goed doel steunt dacht ik meteen aan Stichting dierenopvang Maasland. Mijn beide dochters werken daar als vrijwilligster en ik hoor met regelmaat dat ze alle hulp goed kunnen gebruiken,” aldus Roland.

Zo is het idee geboren om voor de dieren in de bres te springen, maar hoe kan een magazijninrichter van nut zijn bij een dierenopvang?

Die vraag kon al snel worden beantwoord; de huidige opslagmiddelen waren dringend aan vervanging toe en ook wat hulpmiddelen voor ondersteuning in de werkzaamheden zouden erg welkom zijn. En dan natuurlijk de dieren zelf. Er was een permanente lijst bekend van benodigdheden die niet zomaar aangeschaft konden worden met het beperkte budget van de stichting.

Aan de hand hiervan werd door Begra Magazijninrichting een mooi pakket aan materialen samengesteld die vervolgens aan de stichting werden geschonken zoals nieuwe, degelijke en praktische heavy duty legbordstellingen voor in de opslagruimtes, twee Fetra tafelwagens, ligbedjes voor de honden en diverse andere benodigdheden voor de dagelijkse zorg van de dieren.


Werk aan de winkel

Naast materiële steun was er ook dringend behoefte aan fysieke hulp. De aandacht van de medewerkers gaat primair uit naar de dagelijkse zorg voor de dieren. Hierdoor schiet tijd tekort om al het onderhoud in en rondom het pand goed bij te houden.

Met een delegatie van ruim 15 collega’s hebben we de handen flink uit de mouwen gestoken. De opslaglocaties zijn volledig opnieuw ingericht en diverse achterstallige werkzaamheden zijn grondig aangepakt!

Het was een gezellige en productieve middag waarbij we enorm veel dankbaarheid hebben ervaren vanuit de medewerkers van de dierenopvang.

We wensen Stichting dierenopvang Maasland heel veel succes met het goede werk waar ze 365 dagen per jaar druk mee zijn en veel werkplezier met de nieuwe spullen.

Dierenopvang Maasland

Links

Stichting Dierenopvang Maasland

Back to top