• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Verantwoord zaken doen

Of u nu een bedrijf heeft of als particulier handelt, u wilt uiteraard ten alle tijde vertrouwd en integer zaken doen. Zo wilt u bijvoorbeeld bij online betalingen natuurlijk graag zekerheid of uw betaling ook wel in betrouwbare handen is.

Graydon Nederland is een organisatie die zich bezig houdt met betrouwbaar zaken doen en biedt daarbij zakelijke informatie die van cruciaal belang is voor elke organisatie die streeft naar optimale, vruchtbare samenwerkingen.

Ook Begra Magazijninrichting is door Graydon onder de loep genomen en na onderzoek is gebleken dat we tot de 5% meest gezonde bedrijven uit de branche behoren.

Wat houdt dit in?

Dit resultaat wil onder andere zeggen dat Begra

- een aantrekkelijke zakenpartner is voor afnemers en leveranciers
- financieel gezond en kredietwaardig is
- rekeningen op tijd betaalt

Kortom: een bewijs voor verantwoord zaken doen.

Wie is Graydon?

GraydonGraydon Nederland is een van oorsprong Nederlandse organisatie die is uitgegroeid tot de leidende bron voor ondernemend Nederland om verantwoord zaken te doen.

Het maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van meer dan honderd vooraanstaande bedrijfsinformatiepartners. Hierdoor heeft Graydon inzicht in bedrijven in landen over de hele wereld en kan het betrouwbare informatie bieden over binnenlandse en buitenlandse zakenrelaties.

Meer informatie op: www.graydon.nl

Kredietwaardigheid en financiële gezondheid

Meer informatie over onze financiële gezondheid, kredietwaardigheid en betaalgedrag kunt u vinden op opencompanies.nl.

Back to top