Verdiepingsvloeren

De ruimte in uw magazijn of dc uitbreiden? Dan zou een verdiepingsvloer wel eens de oplossing voor u kunnen betekenen. begra levert verdiepingsvloeren in elke gewenste afmeting en geschikt voor iedere branche. 

Onze standaard verdiepingsvloeren in de meest gangbare afmetingen kunt u direct online bestellen. Maar indien gewenst kunt u ook bij ons ook terecht voor maatwerk. Ook zijn onze vloeren uitstekend te combineren met bordestrappen en steektrappen en andere accessoires als stalen of houten railings, kantelhekken, schuifhekken en zelfs led-verlichting / armaturen.

Voordelen van een verdiepingsvloer

  • Het creeren van extra bedrijfsruimte
  • Leverbaar in meest voorkomende afmetingen of als maatwerk
  • Geen verbouwingen of verhuizing nodig
  • Snel en eenvoudig te monteren of demonteren
  • Eenvoudig uit te breiden of te herplaatsen 
  • Mogelijkheid om uit te breiden met trappen, leuningwerk, schuifhekken, kantelhekken en verlichting.
verdiepingsvloer verdiepingsvloer verdiepingsvloer verdiepingsvloer verdiepingsvloer verdiepingsvloer

Gebruikte verdiepingsvloeren

Indien u op de kosten wilt besparen, kunt u ook voor een gebruikte verdiepingsvloer kiezen. Het hele jaar door hebben we gebruikte materialen op voorraad. Alvorens we een gebruikte verdiepingsvloer aanbieden worden alle materialen eerst nauwkeurig gecontroleerd en daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Hierdoor kunt u rekenen op kwaliteit en een 100% veilige vloer.

Naast levering, kunnen we tevens de (de-)montage van uw verdiepingsvloer of tussenvloer verzorgen. Een tussenvloer kan namelijk precies worden aangepast aan uw beschikbare bedrijfsruimte en opslagbehoefte. Indien nodig wordt de tussenvloer ook voorzien van trappen, leuningwerk of een palletopzetplaats.

Montage, demontage, transport

Indien gewenst plaatsen we uw verdiepingsvloer voor u. Bij Begra hebben we ruime ervaring op het gebied van montage van magazijnstellingen, en daarmee ook van tussenvloeren. In dat geval verzorgen wij voor u het transport en de montage. Alle schriftelijke aanbiedingen worden keurig vermeld op onze tekeningen met maatvoering, waardoor u exact weet waar onze prijzen op zijn gebaseerd.

Lees hier over een van onze verdiepingsvloer projecten

Wilt u graag weten of een verdiepingsvloer ook voor u voordelen kan opleveren? Bel dan direct met een van onze specialisten of maak gebruik van onderstaand formulier en een van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag