36 resultaten

Nieuwe entresolvloeren - tussenvloeren

Op plaatsen waar bijvoorbeeld de hoogte van uw magazijn niet benut wordt, kan een enkele of dubbele tussenvloer uitkomst bieden. Een kantine, kantoor of werkruimte kan op aanvraag eenvoudig onder of boven uw magazijn geplaatst worden, eventueel door middel van scheidingswanden en/of plafondsystemen. En mocht u later toch verhuizen, dan kunt u uw tussenvloer gewoon opnieuw gebruiken. Onze tussenvloeren zijn direct leverbaar met hoogtes van 2800, 3000 en 3200 mm (bovenkant vloer) en draagvermogens van 300 tot 500 kg/m2.

Naast de standaardafmetingen is maatwerk natuurlijk ook mogelijk (tot een draagvermogen van ruim 1500kg/m2). Alle gewenste of noodzakelijke accessoires en uitbreidingen zoals leuningwerk, trappen, kantel-/ schuifhekken worden geleverd met afwerking in een polyester epoxycoating in de kleur van uw keuze. Opties als vloerplaten met slijtvaste toplaag, kolombeschermers, portaalschoring zijn allemaal mogelijk.

Wilt u graag weten welke voordelen een tussenvloer voor u kan opleveren, of wilt u graag gedegen advies over de inrichting van uw magazijn in het algemeen? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact op met een van onze medewerkers.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu

Verdubbel de ruimte in uw magazijn

Onze entresolvloeren zijn leverbaar in verschillende afmetingen en vormen en kunnen precies volgens uw wensen geplaatst worden. In sommige gevallen kan dit leiden tot een verdubbeling van de ruimte van uw magazijn. Daarnaast zijn de vloerconstructies uitstekend te combineren met bordestrappen en steektrappen en andere tussenvloer benodigdheden zoals stalen of houten railings, kantelhekken, schuifhekken en zelfs led-verlichting / armaturen.

Alle vloeren worden samengesteld uit materialen die bij gerenommeerde Europese producenten worden gefabriceerd. Door een grote afname kunnen wij onze entresolvloeren aanbieden tegen een uiterst scherpe tarieven, zo niet de scherpste!

entresolvloer entresolvloer entresolvloer entresolvloer entresolvloer entresolvloer

- klik op een afbeelding voor een vergroting -

Het plaatsen van entresolvloeren

Begra levert entresolvloeren in diverse afmetingen, vorm en kleur. Zelfs voor gebruikte entresolvloeren kunt u bij ons terecht. En waarom uw eigen entresolvloer maken? Wij hebben jarenlange ervaring met de montage van magazijnstellingen, entresolvloeren en trappen. Levering als bouwpakket behoort dan ook tot de mogelijkheden, maar indien gewenst komen wij de maten bij u opnemen. In dit geval verzorgen wij het transport en de montage. Alle schriftelijke aanbiedingen worden keurig vermeld op onze tekeningen met maatvoering, zo weet u altijd waarop onze prijzen zijn gebaseerd. Ons team staat voor u klaar.

Wilt u graag weten welke voordelen een entresolvloer voor u kan opleveren, of wilt u graag gedegen advies over de inrichting van uw magazijn in het algemeen? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 412 667 650 of een e-mail te sturen naar info@begra.nl.

aanvraag entresolvloer
entresol

AdresgegevensEigenschappen entresolvloer


Service en toebehoren


- klik op de foto voor extra toelichting -


* = verplicht veld


Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag