• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Kantelhekken

Kantelhekken bieden de beste oplossing als u op een veilige manier pallets wilt verplaatsen van de grond naar een entresolvloer en omgekeerd. Zo vormt een kantelhek tegelijkertijd een extra beveiliging tegen neerstortende goederen waardoor magazijnmedewerkers veiliger goederen kunnen verplaatsen van het ene niveau naar het andere.

Een kantelhek werkt in feite als een soort van goederensluis. Een kantelhek wordt op de vloerrand van een entresolvloer gemonteerd. Deze is eenvoudig handmatig te openen waarna er een pallet op de stalen palletopzetplaat kan worden geplaatst. Als het kantelhek wordt gesloten kan de pallet veilig worden verplaatst. Deze methode zorgt voor een afgeschermd gebied conform arbo-richtlijnen, hiermee wordt personeel beschermt tegen valgevaar.

Onze kantelhekken zijn in 4 standaardafmetingen te verkrijgen en worden afgewerkt met een epoxy poedercoating in de kleur RAL 7016 (antraciet). Voor elke andere gewenste RAL-kleur geldt een prijstoeslag. Daarbij zijn al onze kantelhekken standaard uitgevoerd met een stalen schoprand, opzetplaten en een koord met handgreep en worden geleverd inclusief bevestigingsmiddelen t.b.v. bevestiging op zowel een vloerdek bestaande uit vezelplaten als op een betonvloer.

Bekijk hier ons assortiment entresolvloer accessoires waaronder kantelhekken en u kunt direct uw kantelhek online bestellen. Mocht u meer willen weten over de toepassing van een kantelhek in uw magazijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.

Back to top