103 resultaten

Entresolvloeren

Als u de opslagcapaciteit van uw magazijn wilt vergroten, kunt u meer ruimte creëren door een entresolvloer – ook wel bekend als tussenvloer, verdiepingsvloer of mezzanine - te plaatsen. Deze entresols kunnen net als andere systeemvloeren, geplaatst worden tussen, onder of boven de bestaande (verdiepings)vloeren. Zowel de hoogte als de oppervlakte van uw magazijn wordt dan zo efficiënt mogelijk gebruikt.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu
entresolvloer entresolvloer entresolvloer entresolvloer entresolvloer entresolvloer

- klik op een afbeelding voor een vergroting -

Het plaatsen van entresolvloeren

Begra levert entresolvloeren in diverse afmetingen, vorm en kleur. Zelfs voor gebruikte entresolvloeren kunt u bij ons terecht. En waarom uw eigen entresolvloer maken? Wij hebben jarenlange ervaring met de montage van magazijnstellingen, entresolvloeren en trappen. Levering als bouwpakket behoort dan ook tot de mogelijkheden, maar indien gewenst komen wij de maten bij u opnemen. In dit geval verzorgen wij het transport en de montage. Alle schriftelijke aanbiedingen worden keurig vermeld op onze tekeningen met maatvoering, zo weet u altijd waarop onze prijzen zijn gebaseerd. Ons team staat voor u klaar.

Wilt u graag weten welke voordelen een entresolvloer voor u kan opleveren, of wilt u graag gedegen advies over de inrichting van uw magazijn in het algemeen? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 412 667 650 of een e-mail te sturen naar info@begra.nl.