• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /
Sluiten
Sluiten

Etagewagens

Handzame etagewagens, transportwagens voor gebruik in magazijn, kantoor of werkplaats om goederen efficiënt en snel te verplaatsen, maar ook handzaam voor o.a. het mobiel opslaan van kleinere artikelen of bij inpak- en orderpickprocessen. Etagewagens leverbaar in volledig verzinkte uitvoering of als stalen constructies met schroef in gepoedercoat blauw (RAL5007) of antraciet grijs (RAL7016).

Tonen als Foto-tabel Lijst

25-36van71producten

per pagina
  1. Etagewagen, transportwagen 850x500x1111 mm (lxbxh) 500 kg met 3 etages
    BM299-016-011-A Etagewagen, transportwagen 850x500x1111 mm (lxbxh) 500 kg met 3 etages
    364,00 440,44
    Binnen 8 werkdagen
  2. Etagewagen, transportwagen 1000x600x1152 mm (lxbxh) 600 kg met 3 etages
    BM299-016-012-A Etagewagen, transportwagen 1000x600x1152 mm (lxbxh) 600 kg met 3 etages
    398,00 481,58
    Binnen 8 werkdagen
  3. Etagewagen, transportwagen 1200x800x1152 mm (lxbxh) 600 kg met 3 etages
    BM299-016-014-A Etagewagen, transportwagen 1200x800x1152 mm (lxbxh) 600 kg met 3 etages
    512,00 619,52
    Binnen 8 werkdagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

25-36van71producten

per pagina

Waar een etagewagen magazijn voor wordt gebruikt

Een etagewagen is een zeer veelzijdig hulpmiddel en wordt gebruikt om goederen efficiënt te transporteren en op te slaan. U vindt etagewagens in het magazijn, maar ook in productiefaciliteiten, winkels en zelfs ziekenhuizen. Dankzij de georganiseerde en handige manier om artikelen te verplaatsen en op te bergen zijn etagewagens op verschillende soorten locaties inzetbaar. Doordat etagewagens uit verschillende niveaus bestaan, kunt u veel verschillende soorten goederen tegelijk vervoeren.

Waarom een Fetra etagewagen kopen?

Als ondernemer vindt u het waarschijnlijk belangrijk om uw operationele processen te blijven verbeteren. Een Fetra etagewagen kopen biedt vele voordelen hiervoor, wij lichten deze graag toe. Fetra is een vooraanstaand merk en de Fetra etagewagens zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zorgen Fetra etagewagens voor veel tijdsbesparing in uw magazijn, waardoor uw werknemers productiever aan het werk kunnen gaan. Door de bouw van etagewagens, zullen goederen veilig vervoerd worden en het risico op schade aan uw goederen wordt verkleind. Ook is uw werkplek georganiseerd en gestroomlijnd dankzij de etagewagens in uw magazijn of andere werkomgeving.

Bij Begra uw RVS etagewagen kopen 

Bij Begra vindt u RVS etagewagens van de beste kwaliteit. RVS staat voor roestvrij staal, wat erg goed en stevig is. RVS gaat lang mee, waardoor uw etagewagens ook lang mee zullen gaan. Daarnaast voorzien wij u bij Begra graag van passend advies voor uw magazijninrichting, of het nu gaat om etagewagens, magazijnstellingen of andere benodigdheden. Wij vinden een goede service erg belangrijk en wij hebben de kennis en ervaring in huis om u uitstekend te kunnen helpen. Daarnaast zijn wij de snelste leverancier binnen Nederland op het gebied van magazijninrichting.

Het verschil tussen een pakketwagen en etagewagens

Het belangrijkste verschil tussen een pakketwagen en een etagewagen zit in het ontwerp van de wagen en het gebruik. Een pakketwagen heeft vaak juist een open en plat platform, zodat grote objecten gemakkelijk vervoerd kunnen worden. Etagewagens bestaan dan weer uit meerdere niveaus, zodat kleinere items opgeslagen en verplaatst kunnen worden. Een gaaswandwagen of gaaswagen is een bepaalde categorie wagen, waarbij de inhoud beschermd wordt met een gaaswand. Zo kan de inhoud niet uit de wagen vallen.

Veelgestelde vragen over etagewagens

Wat is het maximale draagvermogen van jullie etagewagens?

Het maximale draagvermogen van onze etagewagens varieert, maar het kan variëren van bijvoorbeeld 80 kg tot 1200 kg, afhankelijk van het model dat u kiest.

Zijn de etagewagens geschikt voor gebruik in specifieke omgevingen, zoals magazijnen, winkels of industriële locaties?

Ja, onze etagewagens zijn ontworpen voor gebruik in diverse omgevingen. We hebben modellen met verschillende eigenschappen om aan verschillende behoeften te voldoen.

Hebben jullie etagewagens extra veiligheidsvoorzieningen, zoals remmen of vergrendelingen?

Ja, veel van onze etagewagens zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals remmen, vergrendelingen of anti-slip oppervlakken om ervoor te zorgen dat de lading veilig op de wagen blijft staan.

Zijn er verschillende materiaalsoorten en afwerkingen beschikbaar voor de etagewagens?

Ja, we bieden verschillende materiaalsoorten en afwerkingen aan, waaronder staal en hout, zodat u kunt kiezen welk materiaal het beste past bij uw specifieke toepassing.

Kunnen jullie etagewagens aangepast worden aan onze specifieke behoeften?

Ja, we kunnen vaak etagewagens aanpassen aan uw specifieke behoeften, zoals het toevoegen van extra planken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kunnen jullie advies geven over het juiste type etagewagen op basis van ons gebruik en onze behoeften?

Absoluut, we hebben deskundig personeel dat u graag helpt bij het kiezen van het juiste type etagekar op basis van uw specifieke gebruik, behoeften en omgevingsfactoren. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Zijn er garantie- of retourbeleidsregelingen voor jullie etagewagens?

Ja, we bieden ruime garanties op onze etagewagens en onze andere artikelen. De garantieperiode loopt op tot 10 jaar op diverse Fetra producten.Ook eventuele klachten die na de garantieperiode komen, zullen we zo coulant mogelijk behandelen. Daarnaast kunt u de etagekar retourneren, de voorwaarden hiervoor vindt u hier.

Wilt u een etagewagen kopen? Contacteer ons

Wilt u graag een Fetra etagewagen kopen, dan kunt u dit het beste doen bij Begra. Wij hebben een ruim assortiment etagewagens, maar u kunt bij ons ook terecht voor andere magazijnbenodigdheden en magazijninrichting: van magazijnstellingen tot entresolvloeren. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede kennis, kunnen wij u bovendien helpen met advies op maat. Hierdoor zorgen we voor een veilig en efficiënt ingericht magazijn. Neem gerust contact met ons op.

Back to top