0 resultaten

Doorrolstellingen

Doorrolstellingen, ideaal voor het gebruik in combinatie met dozen en/of bakken met een vlakke, stabiele bodem. De doorrolstellingen zijn een dynamisch opslagmiddel die van grote invloed kunnen zijn op uw logistieke prestaties. Daarentegen is deze doorrolstelling een relatief eenvoudig systeem dat na de aanschaf tientallen jaren probleemloos kan functioneren. De stellingen bestaan uit:

Rollenstrips

Wij beschikken over een ruim
assortiment hoogwaardige rollenstrips voorzien van massiefstalen jasjes, welke een garantie zijn voor tientallen jaren probleemloze werking, zelfs in diepvriesomstandigheden. Standaard leverbaar: cilinder rollenstrips, spoorkrans rollenstrips en mini rollenstrips met een rolafstand vanaf 16 mm. Ook in anti-statische uitvoering beschikbaar.


Doorrolframes

Afmetingen en draagvermogen van onze doorrolframes worden volledig afgestemd op uw situatie. Zo wordt de beschikbare ruimte optimaal benut en kunnen al uw wensen uitgevoerd worden. Daarnaast heeft u ook nog keuze uit frames met een rechte of een schuine uitgifte. Doorrolframes met een rechte uitgifte zijn zeer geschikt voor het uitnemen van complete dozen of bakken. Doorrolframes met een schuin uitgifteplateau geven meer grijpruimte bij het verzamelen van losse artikelen uit omdoos of bak.

De stellingen worden altijd geleverd met een fraaie, duurzame poedercoating in elke RAL kleur naar keuze. Voor een maximaal rendement worden de doorrolstellingen tevens op maat gemaakt voor uw bedrijfsproces.

De voordelen op een rij

Forse besparing door tot 50% kortere verzamelroutes
Minder pickfouten door een overzichtelijke kanaalindeling
Korte grijptijden omdat het artikel altijd op de zelfde plaats staat
First-In, first-Out garantie
Ruimtebesparing door compacte opslag
Veilig werken door gescheiden aanvulgangpad
Betere motivatie door optimale werkomstandigheden

Doorrolstelling in Palletstelling

Palletstellingen en dozen doorrolframes vormen een flexibele combinatie van bulkopslag en orderpicking. In dit geval worden de doorrolframes direct aan de stijlen van de palletstelling gemonteerd. Zo blijft de bouwhoogte laag en zijn aanpassingen aan de stellingen niet nodig.

Onze doorrolframes kunnen met nagenoeg alle op de markt aanwezige palletstellingen geïntegreerd worden. Ongeacht fabricaat of bouwjaar.

Kortom: een uiterst efficiënt hulpmiddel in uw magazijn. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van een doorrolstelling in uw magazijn. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een eerlijk oordeel geven over de roleigenschappen van uw verpakkingseenheden.

Voor de aanvraag van een offerte kunt u gebruik maken van onderstaand formulier.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag