0 resultaten

Pushback stellingen

Als u uw beschikbare magazijnruimte optimaal wilt benutten, dan kan een pushback systeem de oplossing voor uw bieden. Een pushback systeem kan zelfs leiden tot wel 50 % extra opslagruimte.

Het pushback systeem is de opvolger van het zogenoemde drive-in systeem. Echter kon het bij een drive in voorkomen dat metersbrede gangpaden kostbare ruimte in beslag namen. Bij een pushback systeem is dat niet het geval omdat hierbij simpelweg geen gangpaden meer voorkomen.

push-back stelling
push-back


Een pushbacksysteem werkt op basis van het LIFO-methode (Last In First Out) waarbij goederen van alle kanten kunnen worden geladen. Er zijn twee verschillende pushback systemen leverbaar:

• Wagentjes: Pallets worden door middel van een rails en wagens naar de juiste plaats vervoerd. Kleurcodering zorgt ervoor dat u een goed overzicht heeft over de gebruikte opslagruimte

• Doorgaande rollenbanen: De eenvoudige robuuste en goedkope oplossing die altijd werkt. De voorste pallet wordt door de pallet op de heftruck naar achteren geduwd zodat er een nieuwe plaats vrijkomt.

De keuze voor een bepaald systeem is afhankelijk van het type pallet, de doorvoerrichting en de stellingdiepte. Mocht u interesse hebben in een pushback systeem en/of een offerte willen aanvragen, maak dan gebruik van onderstaand formulier.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag