221 resultaten

Metalen legbordstellingen Medium Duty

De keuze voor een metalen legbordstelling of houten legbordstelling wordt voor het grootste deel bepaald door de afmetingen en het gewicht van de artikelen die u wilt opslaan en de beschikbare bedrijfsruimte. Alle Medium Duty legbordstellingen zijn uitgerust met verzinkte legborden met een draagvermogen vanaf 70 kg. per niveau en worden geleverd met bijbehorende topdoppen en kruisschoren.

Voor de stijlen heeft u keuze uit een blauwe, antraciete of verzinkte coating. We hebben legbordstellingen met hoogtes van 2000, 2200, 2500 en 3000 mm. Legborden zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar! Vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons!

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu
Met deze metalen Medium Duty legbordstellingen bent u verzekerd van uitstekende sterkte, draagkracht en duurzaamheid. Het draagvlak van Medium Duty legbordstellingen is namelijk opgebouwd uit draagbuizen van staal.

Dit heeft als resultaat dat het draagvermogen van de legbordstelling groter is dan elk ander systeem. Die sterkte is nodig wanneer een stelling bedoeld is voor de opslag van wat zwaardere materialen. Dit heeft gelijk een positieve invloed op voor de levensduur van uw magazijn en maakt de Medium Duty legbordstelling tevens zeer geschikt om bijvoorbeeld te combineren met een entresolvloer.

download hier uw montagehandleiding Medium Duty legbordstelling

Medium Duty legbordstellingen

legbordstellingen legbordstellingen legbordstellingen legbordstellingen legbordstellingen legbordstellingen
- klik op een afbeelding voor een vergroting -

Aanvraag Offerte - Begra Magazijninrichting

Aanvraag Offerte - Begra Magazijninrichting