• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

METALEN LEGBORDSTELLING

Heeft u opslagmogelijkheden nodig voor lichte goederen en producten? Dan is een legbordstelling van metaal of staal een goede optie. Bij Begra.nl hebben we een breed assortiment legbordstellingen, waaronder de metalen legbordstelling. We leggen graag uit welke mogelijkheden er allemaal zijn met betrekking tot de aanschaf en het gebruik van een legbordstelling van metaal bij Begra.

 

De mogelijkheden van een legbordstelling van metaal

Een legbordstelling van metaal of staal kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Doorgaans wordt de metalen legbordstelling gebruikt in magazijnen om goederen in op te slaan die niet zo zwaar van gewicht zijn. Overigens betekent dit niet dat een metalen legbordstelling weinig draagvermogen heeft; het tegendeel is waar. Een legbordstelling van metaal kan daarom goed gebruikt worden in verschillende branches, van winkels tot groothandels en van webshops tot grote distributiecentra. 

Een metalen legbordstelling is gemakkelijk uit te breiden, waardoor u de ruimte in uw magazijn of pand optimaal benut. Zo kunt u meerdere legbordstellingen aan elkaar koppelen en meer producten opslaan. Metalen legbordstellingen lenen zich perfect als opslagplaats voor schoenen, kleding of kleine producten die u in handige kratten, bakken of manden kwijt kunt. Dat maakt een metalen legbordstelling multifunctioneel, praktisch en efficiënt.

Het verschil tussen een verzinkte legbordstelling en een gegalvaniseerde legbordstelling

Binnen de metaalindustrie komt u termen tegen zoals ‘verzinkte legbordstelling’ en ‘gegalvaniseerde legbordstelling’. Wat is precies het verschil? Dat leggen we graag uit. In principe zit er weinig tot geen verschil tussen een verzinkte en een gegalvaniseerde legbordstelling. Beide zijn voorzien van een laag zink wat corrosie tegengaat. Ondanks deze metaalbehandeling zijn legbordstellingen meestal niet geschikt voor (langdurig) buiten gebruik. Een verzinkte legbordstelling van Begra.nl is bedoeld om binnen te gebruiken en gaat dankzij de beschermende laag zink erg lang mee, ook in magazijnen met een hogere luchtvochtigheid.  Al onze metalen legbordstellingen zijn voorzien van verzinkte legborden; u kunt dus uitgaan van optimale kwaliteit. Heeft u vragen over een gegalvaniseerde of verzinkte, metalen legbordstelling? Neemt u dan gerust contact met ons op en we beantwoorden graag uw vragen.

Metalen legbordstelling bij Begra.nl kopen

Wanneer u een legbordstelling van metaal wilt kopen, dan heeft u bij Begra de keus uit verschillende opties en mogelijkheden. Zo hebben we een legbordstelling van metaal voor verschillende draagvermogens beschikbaar. De Light Duty draagt tot 140 kilo, een Medium Duty metalen legbordstelling kan tot 180 kilo dragen en met de Heavy Duty kunt u producten van tot wel 250 kilo opbergen. 

U kunt bij ons kiezen voor metalen legbordstelling voordeel rijen, die zeer scherp geprijsd zijn. De voordeel rijen zijn in verschillende afmetingen beschikbaar en zijn erg handig om direct veel opslag in kwijt te kunnen. U kunt er ook voor kiezen om uw metalen legbordstellingen zelf samen te stellen, zodat u kunt bepalen hoe hoog en breed de legbordstelling van metaal of staal wordt. Doorgaans zijn de metalen legbordstellingen beschikbaar in hoogtes tussen 2 en 3 meter, maar wanneer u specifieke wensen heeft, kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Verder kunt u bij Begra terecht voor alle losse onderdelen voor uw legbordstelling van metaal of staal, zoals losse legborden, dragers, muurbeugels en top doppen. Een metalen legbordstelling uit het voordeel rij assortiment wordt altijd geleverd met alle benodigdheden voor montage. 

Magazijnbenodigdheden voor uw legbordstelling van staal

Naast een legbordstelling van staal, kunt u ook bij ons terecht voor ander soort magazijnstellingen, zoals palletstellingen en grootvakstellingen. Vul uw magazijninrichting aan met producten uit ons assortiment magazijnbenodigdheden, zoals werkbanken, magazijnwagens en veiligheidsartikelen. 

Begra.nl is dé specialist op gebied van magazijninrichting; u kunt dus alles vinden dat u nodig heeft om uw magazijn compleet te maken. Daarnaast kunnen we u altijd van goed advies voorzien, helpen we u graag met het monteren of demonteren van uw stellingen en kunnen we uw magazijn helpen uit te breiden door middel van het plaatsen van een entresolvloer

Contact

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een legbordstelling van metaal? Wilt u graag onze metalen legbordstelling vergelijken met andere magazijnstellingen of wilt u onze andere producten bekijken? Maakt u dan gerust een afspraak in onze showroom of neem contact met ons op.

Back to top