Mezzanine

Een mezzanine heeft vele synoniemen waaronder entresolvloer, tussenvloer, verdiepingsvloer of etagevloer. Allen kunnen ze achter hetzelfde omschreven worden, namelijk; een zelfdragende constructie die geplaatst wordt tussen dak en vloer of tussen twee vloeren voor het creëren van extra vloeroppervlakte. Een mezzanine wordt dan ook meestal toegepast wordt in grotere, hoge ruimtes zoals magazijnen.

Vaak bestrijkt een mezzanine niet het gehele vloeroppervlak van een bedrijfsruimte, en als een magazijn (of dc) het toelaat is het ook mogelijk om meerdere mezzanines als verdiepingen boven elkaar te plaatsen. Bovendien leent een mezzanine zich uitstekend om te combineren met magazijnstellingen als palletstellingen of legbordstellingen

Dus wanneer u veilig, snel en eenvoudig de totale oppervlakte van uw magazijn, werkplaats of bedrijfsruimte uitbreiden? Dan is een mezzanine voor u waarschijnlijk de ideale oplossing.

mezzanine voordelen

• eenvouduig en snel te monteren, demonteren en te verplaatsen
• geen grote verbouwing of nieuwbouw nodig
• besparing op de kosten
• flexibel in afmetingen en uitvoering
• hoog draagvermogen per m2

Al onze vloeren zijn samengesteld uit materialen welke worden gefabriceerd bij gerenommeerde Europese producenten. Daarbij kunnen we door een grote afname onze etagevloeren aanbieden tegen zeer scherpe tarieven...

Als u dat wenst helpen wij u ook graag bij het monteren of demonteren van uw mezzanine in uw magazijn. Hiervoor hebben we gecertificeerde montagemedewerkers met een ruime ervaring beschikbaar. Daarbij baseren we voor magazijnstellingen en tussenvloeren in Nederland op de juiste Nederlandse normen en richtlijnen zoals voorgeschreven in de betreffende ARBO-wetten.

Bekijk hier ons standaard aanbod mezzanines c.q. entresolvloeren. U heeft de mogelijkheid om uw mezzanine direct online te bestellen, maar indien u liever eerst wat meer informatie wenst over onze vloeren, of op zoek bent naar afwijkende afmetingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze productspecialisten. Wij staan u graag te woord.