Privacyverklaring

Laatste update: 23 mei 2018

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy en de veiligheid van uw persoonsgegevens. Begra Magazijninrichting BV (hierna: ‘Begra Magazijninrichting’) verwerkt uw persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens, alsmede overige toepasselijke wet- en regelgeving.

Begra Magazijninrichting heeft sinds 23-05-2018 de nodige veiligheidsmaatregelen doorgevoerd om verlies, onrechtmatig gebruik of wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze website.

De in deze privacyverklaring bedoelde persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of vervolgens worden verwerkt.

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver niet uw domeinnaam, noch uw e-mailadres.

SSL certificaat

Begra.nl is beveiligd met een SSL certificaat. Dit is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen onze website en een internet browser (zoals Chrome of Internet Explorer).

Op die manier kunnen gegevens live gecodeerd bewaard worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen. Zo kunnen met name login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt worden op websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij

  • uw e-mailadres bij het aanmaken van een account op onze website.
  • uw e-mailadres bij het plaatsen van een bestelling.
  • alle informatie die u vrijwillig verstrekt bij een informatie-aanvraag, het opvragen van een offerte, het aanbieden van artikelen of het plaatsen van een klantbeoordeling.

Deze informatie wordt gebruikt

  • in geval van bestellingen voor intern gebruik om uw bestelling correct af te handelen.
  • in geval van verzendingen door de transporteur teneinde uw verzending op de juiste locatie en een eventueel afgesproken tijdstip, af te leveren.
  • om de inhoud van onze website te verbeteren.
  • om u de mogelijkheid te bieden om na een bestelling ons een klantbeoordeling te geven

Er wordt in geen enkel geval informatie doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Als wij gegevens van u ontvangen op onze website, gebruiken wij coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Zo is bijvoorbeeld uw wachtwoord om in te loggen op onze website op geen enkele manier zichtbaar voor onze medewerkers.

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens?

Begra Magazijninrichting, gevestigd aan de IJsselstraat 9-13, 5347 KG te Oss is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens op begra.nl zoals beschreven in dit cookiebeleid.

Ons bedrijfsadres en tevens postadres is IJsselstraat 9-13, 5347 KG te Oss.
Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 17207142.
Ons B.T.W.-nummer is 818038524B01.

 

Cookiebeleid van Begra Magazijninrichting

Begra.nl maakt gebruik van cookies op haar website. Cookies zijn onder andere nodig om onze shop goed te laten werken en gebruiksvriendelijker te maken voor u. Omdat wij uw privacy willen waarborgen én de gebruiksvriendelijkheid van uw bezoek(en) aan onze webshop willen verbeteren, vinden wij het belangrijk dat u weet hoe en waarom wij cookies gebruiken. Hieronder geven we u zoveel mogelijk informatie over het gebruik van cookies.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestandjes die uw computer of mobiele apparaat opslaat wanneer u onze website bezoekt.

Waarom gebruiken wij cookies?

  • om informatiesessies te registreren, zoals informatie over de bezochte pagina’s op onze website of wat u toevoegt aan uw winkelwagen.
  • om uw vroegere activiteiten op de site te registreren, zodat we u bij een volgende bezoek op onze website beter kunnen helpen.

Cookies welke wij gebruiken

1. Analytische cookies

Dit zijn cookies die meten en analyseren hoe u onze shop gebruikt en wat we kunnen veranderen om uw ervaring te verbeteren. Zo wordt bijvoorbeeld gemeten hoeveel bezoekers en klanten gebruik maken van onze website en welke onderdelen het interessantst zijn voor onze bezoekers. Hiervoor  gebruiken wij Google Analytics. Opmerking in deze: de statistieken en rapportages zijn niet te herleiden naar individuen.

2. Advertentiecookies

Begra Magazijninrichting plaatst ook advertenties op andere websites en in andere apps. Om deze zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw interesses verzamelen we gegevens van uw bezoek op onze website om een beeld te krijgen van mogelijke interesses. Tevens kunnen we met deze cookies bijhouden welke advertenties u al heeft gezien, om te voorkomen dat u niet steeds dezelfde banners te zien krijgt.

Google Analytics

Voor de cookies die Google Analytics plaatst en de mogelijke gegevens die zij hiermee verzamelt, verwijzen wij u naar de verklaringen van Google op hun eigen website. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen: Begra Magazijninrichting heeft daar geen invloed op.

Wilt u geen cookies?

U kunt altijd uw instellingen aanpassen of zelf cookies verwijderen. Als u cookies uitschakelt kunt u bepaalde functies van onze site niet meer gebruiken en werkt de website mogelijk minder goed.

 

Contact met ons opnemen in verband met ons privacybeleid

Als u wilt reageren op ons privacybeleid, dan kunt u contact met ons opnemen.

Per email: info@begra.nl
Per telefoon (Nederland): +31 (0) 412 667 650 
Per telefoon (Belgie): +32 (0) 3 808 25 14
Per fax: NL +31 (0) 412 638 707 
Per brief:
T.a.v. Begra Magazijninrichting
IJsselstraat 9-13
5347 KG Oss 
Nederland

Over communicatie per e-mail

Als u ons via het web uw e-mailadres meedeelt, kunt u van ons periodieke mailings ontvangen, met informatie over producten en diensten. Als u in de toekomst geen e-mails meer wilt ontvangen van Begra Magazijninrichting, dan kunt u contact met ons opnemen middels bovenstaande contactgegevens.

Over communicatie per post

Als u ons via het web uw postadres meedeelt wordt dit alleen gebruikt om uw bestellingen op een correcte manier af te handelen. Uw postadres zal op geen enkele wijze gebruikt worden voor commerciële doeleinden.

Over communicatie per telefoon

Het is mogelijk dat u ons in het kader van een bestelling uw telefoonnummer meedeelt via het web. Begra Magazijninrichting neemt alleen telefonisch contact met u op als dit echt nodig is, bijvoorbeeld om u te informeren over uw bestellingen. In geval van een levering zal alleen de betreffende transporteur gebruik maken van uw gegevens, teneinde uw verzending op de opgegeven locatie en een eventueel afgesproken tijdstip, af te leveren.

Indien we u gegevens voor nieuwe doeleinden gebruiken die nog niet voorzien zijn in ons privacy-beleid zullen we u dat altijd eerst kenbaar maken. Zo houden we u op de hoogte van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens. Zo heeft u ook altijd de mogelijkheid om uw deelname te weigeren.

Op verzoek bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van u bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wilt aanpassen of laten verwijderen, neem dan contact met ons op via de hierboven vermelde adressen.

Als u vindt dat onze website niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met Begra Magazijninrichting zelf op het hierboven vermelde adres.

Algemene Voorwaarden

Op deze pagina kun u de Algemene Voorwaarden van Begra Magazijninrichting lezen.

Disclaimer

Begra Magazijninrichting hanteert duidelijke algemene voorwaarden. Tijdens het bezoeken van onze website is een disclaimer van toepassing.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@begra.nl.

 

Cookies zelf verwijderen, instellingen aanpassen

Wilt u (bepaalde) cookies niet toestaan of deze verwijderen? Hieronder leggen we uit hoe u dat regelt in welke browser. De instructies die we geven kunnen veranderen bij een update of nieuwe versie van uw browser. Kijk daarom ook altijd bij de instellingen of ‘Help’ tekst in uw browser.

Goed om te weten

Als u cookies uitschakelt werkt onze shop mogelijk minder goed. Het kan zijn dat u bepaalde functies van onze site niet meer kunt gebruiken. Let op: ook als u cookies uitschakelt blijft u advertenties buiten onze site zien. Deze zijn alleen niet meer relevant voor u en worden vaker herhaald. Verwijdert u alle cookies in uw browser, dan word u automatisch overal uitgelogd (dus ook bij andere websites die u gebruikt).

Op desktop

In Chrome

Ga in het menu naar Browsegegevens wissen, selecteer een periode en vink ‘Cookies en andere sitegegevens’ aan. Klik op ‘Browsegegevens wissen’.

In Internet Explorer

Ga naar Extra > Internetopties > Algemeen. Klik bij Browsegegevens op ‘Verwijderen’, vink ‘Cookies en websitegegevens aan’ en klik op ‘Verwijderen’. Ook kun u hier kiezen voor ‘Gegevens van favoriete websites behouden’.

In Firefox

Ga naar Voorkeuren > Privacy. Klik op ‘Verwijder individuele cookies’ > ‘Verwijder alles’ (of selecteer welke cookies u wilt verwijderen). U kunt hier ook kiezen of u alleen functionele cookies wilt toestaan of alle cookies wilt tegenhouden. Dit kan via zogenaamde blokkeerlijsten.

In Safari

Ga naar Voorkeuren > Privacy. Kies daar wat u met de cookies wilt doen of klik op ‘Verwijder alle websitegegevens’.

Gebruikt u een andere browser? Ga dan naar de instellingen van uw browser om uw cookie-instellingen aan te passen.

Op mobiele apparaten

In de standaardbrowser van u Android telefoon/tablet

Open uw browser en tik op de drie puntjes rechtsboven in uw scherm. Ga naar Instellingen > Privacy. Hier kunt u ‘Cookies accepteren’ aan- en uitzetten.

In de standaardbrowser (Safari) van u iPhone/iPad

Ga op uw iPhone naar Instellingen > Safari. Hier kunt u uw cookies verwijderen en cookies in de toekomst blokkeren. ‘Cookies blokkeren’ kunt u altijd aan- en uitzetten.

Gebruikt u een andere browser op u telefoon of tablet/iPad? Ga dan naar de instellingen van uw browser om u cookie-instellingen aan te passen. In onze app kunt u geen cookie-instellingen aanpassen. Wilt u de cookies in één keer van uw telefoon of tablet verwijderen, dan kunt u dit via de instellingen van u telefoon of tablet regelen.