410 resultaten

Palletstelling

Een palletstelling biedt vele voordelen. Dit komt omdat palletstellingen heel breed kunnen worden ingezet en geschikt zijn voor de opslag van veel soorten producten. Vooral op het gebied van veiligheid en overzichtelijkheid is een palletstellingen een ideale opslagmethode gebleken. Dit komt voornamelijk omdat palletstellingen inzetbaar zijn volgens de FIFO-methode - First In First Out - waardoor iedere pallet direct bereikbaar is.

Onze palletstellingen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en draagvermogens zodat u uw beschikbare ruimte optimaal kunt benutten. Daarnaast kunt u uw palletstelling eventueel nog uitbreiden met verschillende accessoires welke geheel in dienst staan van de toepassing en de veiligheid van uw magazijn.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu
Indien gewenst kan Begra uw palletstellingen voor u monteren. Bij het plaatsen van nieuwe of gebruikte palletstellingen kunt u rekenen op een snelle, en vooral veilige service. Onze VCA gecertificeerde medewerkers zijn ervaren in het uitvoeren van installatie- en reparatiewerkzaamheden, en denken graag mee aan veiligheid en voorzorg als het gaat om een pallet stelling.

Gebruikte palletstellingen

Wanneer materialen in goede staat verkeren, kunnen deze hergebruikt worden. Dat geldt zeker ook voor een palletstelling. Begra levert diverse tweedehands palletstellingen waarvan de stevigheid en de veiligheid absoluut gegarandeerd worden. Daarbij bieden wij aantrekkelijke palletstelling prijzen en diverse soorten magazijnstellingen met perfect aansluitende tussenvloeren.

Bekijk hier ons aanbod aan gebruikte palletstellingen. Als u wilt weten welke palletstellingen voor u het meest geschikt zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook te allen tijde van harte welkom om ons complete assortiment magazijnstellingen te komen bezichtigen.

AR palletstellingen

palletstelling palletstelling palletstelling palletstelling palletstelling palletstelling

- klik op een afbeelding voor een vergroting -

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag