Partijen aanbieden

Begra is ook opkoper, ofwel we kopen ook uw gebruikte partijen op. Hieronder vallen materialen en goederen die gebruikt zijn bij de opslag of het transport van artikelen in distributiecentra, magazijnen en werkplaatsen zoals alle soorten magazijnstellingen, entresolvloeren, winkelstellingen, opbergkasten, transportmiddelen of bakken en kratten.

We zijn met name geïnteresseerd in grote partijen. Sterker: uw magazijn kan voor ons niet groot genoeg zijn. Door in te spelen op veranderingen in de markt en onze grote opslagcapaciteit, zijn we in staat zeer grote partijen op te kopen.

"Wij garanderen een volledig vertrouwelijke samenwerking"

demontage

demontage

transport

transport

opslag

opslag

 

Demontage - Transport - Opslag

Indien gewenst kunnen wij voor u ook de bijkomende demontage, het transport en de opslag van uw goederen regelen en ervoor zorgen dat uw bedrijfsruimte volledig "bezemschoon" wordt opgeleverd zodat een eventuele volgende huurder of koper van het pand, direct zijn activiteiten kan ontplooien. Hiervoor hebben we diverse montageploegen ter beschikking bestaande uit montagemedewerkers met een ruime ervaring.

Onze montagemedewerkers zijn VCA** gecertificeerd en voldoen daarmee aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu - opgesteld door Het Centraal College van Deskundigen VCA. Hierdoor kunt u rekenen op een professionele demontage conform alle geldende veiligheidsvoorschriften.


Ontzorgen

Ons uitgangspunt is u volledig te ontzorgen. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat het volledige opkooptraject van begin tot einde in goede banen te leiden. Dat begint al bij het online aanbieden van uw goederen. Na uw aanbod ontvangt u zo snel mogelijk een reactie van ons en doen bij interesse direct een bod. Indien nodig komen we uw goederen op locatie bezichtigen.

volledige
ontzorging
directe betaling
bij afhalen
gecertificeerde
professionals
we streven naar reactie
binnen 24 uur


Heeft u iets te bieden wat wij mogelijk interessant vinden? Vul dan onderstaand formulier in. Indien u beeldmateriaal heeft van de geboden goederen, verzoeken wij u deze mee te sturen via de bijlagen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers.

Producten aanbieden

Producten aanbiedenpalletstellingen opkopen