89 resultaten

Zware draagarmstelling BR

Zware draagarmstellingen zijn uitermate geschikt voor het opslaan van lange zware goederen zoals houtpakketten, buisprofielen, balkstaal en constructieonderdelen die mechanisch beladen worden. Wij leveren zowel enkelzijdige als dubbelzijdige draagarmstellingen met armen van 650 kg / 1200 mm lang en staanders van 3, 4 en 5 meter hoog, allen direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard adviseren wij u graag in het geval van specifiek op uw gerichte maatwerk oplossingen of uw magazijninrichting in het algemeen.

Naast zware draagarmstellingen leveren we ook lichte draagarmstellingen indien het draagvermogen dat toelaat. Voor de opslag van kleinere maar toch volumineuze producten dan is een grootvakstelling een goede optie. Voor de opslag van gepalletiseerde goederen is een nieuwe of gebruikte palletstelling wellicht een goedkoper alternatief.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu
Lichte draagarmstellingen

Voor goederen met wat minder belasting welke handmatig geladen worden kunt u kiezen voor een lichte draagarmstelling. Onze lichte draagarmstellingen worden standaard geleverd met een hoogte van 2 of 2,5 meter en zijn uitgerust met draagarmen van 500, 600 en 700 mm met draagvermogens van 200 kg per arm.
Medium draagarmstellingen

Medium draagarmstellingen zijn ook geschikt voor handmatige belading van zware goederen. Onze medium draagarmstellingen worden standaard geleverd met een hoogte van 2,5 of 3 meter en zijn uitgerust met draagarmen van 600 mm en 800 mm met draagvermogens van respectievelijk 480 en 360 kg per arm.
Zware draagarmstellingen

Zware draagarmstellingen zijn uitermate geschikt voor mechanische belading van zware goederen. Onze zware draagarmstellingen worden standaard geleverd met een hoogte van 3, 4 of 5 meter en zijn uitgerust met 1200 mm lange draagarmen met een draagvermogen van 650 kg per arm.


BR inhaak draagarmstellingen, een innovatief product


Beschadigingen aan elke magazijnstelling probeert u uiteraard ten alle tijde te voorkomen. De oorzaak is meestal het gevolg van een onjuiste handeling met bijvoorbeeld een heftruck of zijlader. Bij toepassing van de inhaakverbinding wordt een arm echter niet beschadigd. Dit omdat een arm zowel naar links, rechts als boven kan scharnieren. Hierdoor schiet een arm na contact automatisch terug in de originele positie. Zonder beschadiging!


draagarmstelling draagarmstelling draagarmstelling draagarmstelling draagarmstelling draagarmstelling
- klik op een afbeelding voor een vergroting -

Draagarmstelling projecten


Onderstaand een voorbeeld van een de vele gerealiseerde projecten bij Galvano Metaal te Eindhoven dat wegens ruimtegebrek op zoek was naar uitbreiding van het magazijn. Meer informatie over dit project op Zware draagarmstellingen bij Galvano Metaal in Eindhoven.


Gebruikte draagarmstellingen


Om de kosten van uw draagarmstelling te beperken, kunt u ook kiezen voor een gebruikte draagarmstelling. Een keuze voor een 2e hands stelling hoeft tenslotte allesbehalve ten koste gaan van de veiligheid van uw stelling en voldoet in elk opzicht aan alle wettelijke eisen.

Alvorens we een gebruikte draagarmstelling aanbieden worden alle onderdelen eerst zorgvuldig gecontroleerd. Dat wil zeggen dat elke stelling ondergaat een uitvoerige inspectie waarbij onderdelen die slijtage vertonen, worden vervangen en waarbij eventuele gebreken worden gerepareerd. Hiermee bent u verzekerd dat uw tweedehands doorrolstelling aan alle geldende, wettelijke eisen voldoet.

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag