• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Entresolvloer

Meer ruimte nodig in uw magazijn? Dan is een entresolvloer wellicht de oplossing voor u. Entresolvloeren bieden namelijk tal van voordelen. Allereerst zijn ze eenvoudig en snel te monteren. Daarnaast zijn entresolvloeren demontabel, verplaatsbaar en het draagvermogen van een entresolvloer kan wel oplopen tot 2000 kilogram.
Entresolvloeren voor uw magazijn

Met entresolvloeren, systeemvloeren of tussenvloeren zijn hoger gelegen ruimtes makkelijk te bereiken, creëert men extra opslag- en werkruimte en zijn stellingen minder hoog, dus minder gevaarlijk. Een optimale oplossing voor uw magazijninrichting dus.

Wij kunnen onze entresolvloeren specifiek voor u opzetten. Zowel vrijstaand of in combinatie met een stelling. Voor de entresol vloerplaten zijn verschillende materialen mogelijk zoals hout (spaanplaat), kunststof of stalen roosters. Uw entresolvloer kan indien gewenst worden voorzien van balustrades en houten of metalen trappen.

Entresolvloer montage

Naast het leveren, kunnen wij ook de montage van zowel nieuwe als gebruikte tussen- en entresolvloeren verzorgen. Een entresolvloer kan compleet worden aangepast aan uw ruimte en uw opslagbehoefte. Tevens wordt de entresolvloer door onze medewerkers voorzien van een handige trap, leuningwerk of bijvoorbeeld een palletopzetplaats.

Al onze entresolvloeren zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden of onze entresolvloer prijzen, kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Back to top