• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Fetra Magazijnwagens, Steekwagens en Heftafels

Begra heeft een ruim assortiment aan Fetra magazijnkarren, steekwagens en hefwagens om het arbeidsproces op de werkvloer zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onze Fetra transportmiddelen worden samengesteld uit louter hoogwaardige materialen die eersteklas verwerkt worden. Dat maakt deze transportmiddelen bijzonder veilig en is een lange levensduur gegarandeerd. Daarom geven we op bijna al onze Fetra transportmiddelen 10 jaar kwaliteitsgarantie. De Fetra transportmiddelen worden zeer efficiënt en nauwkeurig met behulp van de moderne productieapparatuur gefabriceerd. Voor het poedercoaten worden alle producten door middel van kogelstralen nauwkeurig voorbehandeld.

Transportmiddelen van de hoogste kwaliteit die zich door
functionaliteit, comfort, innovatiekracht en design duidelijk onderscheiden.

Fetra Magazijnwagens

Begra heeft een ruim aanbod Fetra magazijnwagens voor iedere toepassing in het assortiment. Van plateauwagens, werkplaatswagens, etagewagens, tafelwagens, handtrekwagens tot bandenwagens.

fetra
fetra

Fetra Steekwagens

Steekwagens leverbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen waardoor u altijd de juiste steekwagen kunt vinden die het beste bij uw toepassing past.

Fetra Heftafels

Ook voor Fetra heftafels in diverse soorten en afmetingen kunt u bij ons terecht. Deze heftwafels zijn vervaardigd uit een profielstalen constructie met een blauwe (RAL 5007) poedercoating. Daarbij zijn de heftafels voorzien van een robuuste, stalen inklapbare duwbeugel, zwenk- en bokwielen van polyurethaan en een hydraulische pomp met verchroomde cilinders. Bediening is mogelijk door middel van een voetpedaal.

Back to top