Legbordstelling

Legbordstellingen behoren tot een van de meest gangbare opslagsystemen. Een legbordstelling is makkelijk in gebruik en heeft een lange levensduur. Begra levert legbordstellingen in diverse uitvoeringen en afmetingen en staan garant voor een flexibele en efficiënte manier van opslag in bijvoorbeeld uw magazijn, archief of kantoor.

Verder kunt u uw legbordstelling uitbreiden met onder andere entresolvloeren/tussenvloeren of trappen en ladders. Ook voor bijbehorende legborden, staanders, laden, bakken en vakverdeelschotten kunt u bij ons terecht.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu

Gebruikte legbordstellingen

Voordat er sprake is van verkoop of levering worden al onze materialen uitvoerig gecontroleerd. Bij de aanschaf van een gebruikte legbordstelling kunt u dus rekenen op kwaliteit en veiligheid. Gebruikte legbordstellingen zijn uiteraard lager geprijsd dan nieuwe, maar voldoen in elk opzicht aan alle wettelijke eisen.

Interesse in een legbordstelling, een andere magazijnstelling of wilt u graag gedegen advies over de inrichting van uw magazijn in het algemeen? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op. Al uw benodigdheden voor uw magazijninrichting hebben wij direct op voorraad.

legbordstellingen

legbordstellingen legbordstellingen legbordstellingen legbordstellingen legbordstellingen legbordstellingen

- klik op een afbeelding voor een vergroting -

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag