0 resultaten

Pallet doorrolstellingen

Ruim assortiment zwaartekracht rollenbanen voor diverse soorten pallets zoals europallets, industriepallets en cheppallets. Om de functionaliteit te kunnen waarborgen voor zowel langstransport als ook voor dwarstransport van pallets, zijn rollenbanen beschikbaar in verschillende uitvoeringen:

Rollenbanen met rollen over de volledige palletbreedte

Voor dit type doorrolbanen zijn rollen (Ø60mm) leverbaar in breedte maten varierend van 400-1300 mm. Bijzonder kenmerk van de rollen is de hoge draagkracht, vanwege zware lagering en  vanwege de volledig doorgaande assen.

Rollenbanen met 2 (smalle) strengen (rolbreedte 100mm)

Bepaalde pallets vereisen een ondersteuning op kleine rollen die dichter bij elkaar liggen. Specifiek voor dergelijke toepassingen leveren we rollen met een Ø40mm diameter die op een hoh-afstand van 50mm gelegd kunnen worden. Ook deze rollen beschikken over een doorgaande as. Rollenbanen met 3 (smalle) strengen (rolbreedte 100mm).

Rollenbanen opgebouwd uit 3 rollenstrengen

Identiek aan voorgaande oplossing leveren we voor zware pallets of voor pallets met een bijzonder onderdek, rollenbanen die zijn opgebouwd uit 3 rollenstrengen. Ook in dit geval worden rollen toegepast met een diameter van 40mm en een doorgaande as.

Alle rollenbanen zijn leverbaar met diverse accesoires, zoals:

• remrollen (zowel indirecte remrollen als directe remrollen)
• separatoren (zodat de voorste pallet vrij staat van de overige pallets)
• inzetgeleiding
• oploopschoenen, terugduwbeveiligingen
• inrijplaten om het uitnemen van pallets m.b.v. een electropallettruck mogelijk te maken

Afhankelijk van de toegepaste technieken om pallets op de rollenbanen te zetten dan wel uit te nemen, kan DLS klantspecifieke oplossingen leveren (veelal combinaties van bovenstaande standaard oplossingen).

Pallet-CAR

Voor pallets die problematisch rollen of zelfs helemaal niet op rollenbanen kunnen rollen (bijvoorbeeld beschadigde pallets of bepaalde types kunststof pallets), is er de zogenaamde Pallet-CAR oplossing. Het principe van de pallet-CAR oplossing is omgekeerd aan het principe van rollenbanen. Door een wagentje (de CAR met daarop de pallet) in een rail te laten rollen, is de functionaliteit onafhankelijk van de pallet-kwaliteit, afmeting, richting of gewicht.

Voor eventuele vragen, neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

VOLLEDIGE TEKST
Filter-menu

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag