• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Inrichting distributiecentrum voor de opslag van autobanden

Onlangs hebben we een project bij Amring in Zweden met succes afgerond. Het project vond plaats in Göteborg en bestond uit de inrichting van een nieuwbouw bedrijfshal met een oppervlakte van 26.000 m2 wat vanaf 1 januari dienst gaat doen als distributiecentrum voor de levering van autobanden en velgen door heel Zweden.

Om de voorraden banden en velgen zo compact mogelijk op te slaan was gekozen voor een smalle gangenmagazijn met inductie combitrucks van Linde. Uiteindelijk zijn er AR palletstellingen geplaatst met een totale oppervlakte van circa 9000 m2 en een hoogte van 7,350 meter. Daarnaast zijn er ook enkele legbordstellingen van het merk Link 51 geleverd voor de opslag van kleinere goederen en verpakkingsmateriaal.

Het hele project verliep in samenwerking met Motrac Linde, die het interne transport verzorgde. Naast het plaatsen van de stellingen is ook gezorgd voor de labeling en om de stellingen te beschermen, hebben onze montageteams de nodige beveiligingsmaterialen geplaatst.

palletstellingen Nabuurs palletstellingen-bandenstellingen
palletstellingen-bandenstellingen palletstellingen-bandenstellingen
palletstellingen-bandenstellingen palletstellingen-bandenstellingen

Bij het hele project waren in totaal 12 vrachtwagens gemoeid met materieel afkomstig uit 3 verschillende landen, te weten Nederland, Spanje en Engeland.

Amring AB is een Zweedse importeur en groothandel in banden en wielen. Verspreid over Zweden heeft Amring tevens 10 eigen retail bedrijven en een soft franchise concept genaamd Däckonomen met ruim 100 leden.

Links

Back to top