• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Kleine producten, grote opslag!

Van Little is geen sprake meer, van een Wonderland des te meer. Zodra we de imposante nieuwbouw van Little Wonderland Cosmetics betreden valt ons direct dat we hier te maken hebben met een serieuze onderneming! We spreken Dhr. Yib Zhou, Managing Director van LW Cosmetics, groothandelaar in Aziatische cosmetica en huidverzorgingsproducten.

Waarom heeft u gekozen voor Begra?

“Zo’n vier jaar terug hebben we als startend bedrijf al eens contact gehad met Begra. Nieuwe stellingen waren toen een te hoge investering voor ons. Bij Begra vonden we toch een passende oplossing. Onze eerste indruk en het contact waren erg positief. Voor ons dus geen reden om verder te kijken toen we nieuwe stellingen nodig hadden. Ook voor onze nieuwbouw is de samenwerking goed verlopen. Wij kregen de tekeningen en offertes snel binnen. Kleine issues van beide kanten tijdens de uitvoering werden adequaat opgepakt en professioneel opgelost door Begra.”

Enorme groei

In die vier jaar tijd is er veel gebeurt bij Little Wonderland. Van een krap budget voor de eerste stellingen, staat er nu een gigantisch nieuw bedrijfspand. Ondanks enorme groei wordt er goed gelet op de kosten zonder concessies te doen in veiligheid. “De Magazijninrichting wilden we natuurlijk in één keer goed aanpakken door goed te kijken naar onze opslagbehoefte en het logistiek proces. Belangrijk hierbij was om alles bij één partij onder te brengen met kennis en kunde die ons van A tot Z kan ontzorgen tegen een schappelijk bedrag. Dat alles heeft Begra! – aldus Yib.

Representatief

Cosmetische producten hebben alles te maken met uiterlijke verzorging. Ook voor de magazijnstellingen was dat een vereiste, ook deze moeten representatief zijn. Er komen regelmatig klanten op bezoek dus dan moet alles er onberispelijk uitzien.

Black Friday

Bij binnenkomst in de enorme magazijnruimte zien we direct waarom uitbreiding nodig was. Yib excuseert zich voor alle losse dozen in het magazijn. “Er word hard gewerkt om alle nieuwe stellingen in te richten en daarbij is er net een grote Black Friday voorraadbestelling binnen gekomen”.
De bulkvoorraad wordt opgeslagen in AR Palletstellingen met doorval- en aanrijdbescherming. De kleinere losse producten en pickvoorraad in Heavy Duty legbordstellingen. Voor een efficiënt pickproces en de interne logisitek zijn er diverse Fetra transportmiddelen aangeschaft.

Bedankt

Met een gloednieuw kantoorpand, 490 palletplaatsen en maar liefst 1.687 legbordniveaus is Little Wonderland klaar voor verdere groei. Namens Begra bedankt voor de prettige samenwerking en veel succes met jullie prachtige bedrijf!

Back to top