Diensten

Bij Begra helpen wij u graag bij het (de-) monteren van opslagmiddelen in uw bedrijfshal. We hebben diverse montageploegen ter beschikking! Onze gediplomeerde montagemedewerkers beschikken over een uitgebreide ervaring en hanteren uitsluitend de normen omtrent NEN 5051.

montage magazijn

Montage en Demontage

Het werkterrein waarop wij actief zijn richt zich op alle voorkomende werkzaamheden binnen de magazijninrichting zoals o.a. montage/ demontage van magazijnstellingen, schadereparaties en het monteren van tussenvloeren etc.

De medewerkers van Begra zorgen ervoor dat de aangeschafte materialen op deskundige wijze en geheel volgens de wensen van de klant worden gemonteerd.


Transport

Door gebruik te maken van diverse dienstverleners in de transportsector hebben we weinig beperkingen als het gaat om snelle en/of grote leveringen. Daarnaast is een deel van onze opleggers uitgerust met een "vierwiel gestuurde zijlader". Dit maakt het laden en lossen zeer eenvoudig, ook bij overheaddeuren waar de doorrijafmetingen beperkt zijn. De truck kan namelijk zijwaarts rijden.

Magazijnkeuringen

Magazijnstellingen kunnen complexe constructies zijn, die vele risico's met zich dragen. Het is dan ook zeer belangrijk dat u bij uw beslissing tot aanschaf vooraf stil staat bij de navolgende zaken:

  •  zijn de stellingcomponenten deugdelijk gefabriceerd
  •  is de totale configuratie goed en veilig berekend 
  •  zijn of worden de stellingen goed gemonteerd. 

U hebt naar wij hopen na serieus overwegen een goede beslissing genomen en dan kan er door diverse oorzaken (aanrijdschades, te zware belastingen en dergelijke) toch nog het een en ander gebeuren. Denk daarbij aan te grote doorbuiging liggers en inhaakconstructies, blijvende vervormingen van staanders, liggers en legborden, scheefstand staanders etc.

 

Heeft u interesse in een volledige montage of demontage van uw magazijn of magazijnstellingen of wilt u graag gebruik maken van onze overige diensten? Maak dan gebruik van onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Begra Informatieaanvraag

Begra Informatieaanvraag