• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Oplevering nieuwe tussenvloer(en) Fonteyn Outdoor Living Mall

Halverwege vorig jaar werd Fonteyn Outdoor Living Mall getroffen door een verwoestende brand. Een groot gedeelte van de showroom, bestaande uit diverse hallen, gingen in vlammen op. Nog voordat het vuur goed en wel geblust was werd er gestart met de wederopbouw van Fonteyn.

Bij aankomst valt direct de omvang op van het bedrijf. Voor het pand wat grotendeels opnieuw wordt opgetrokken staat een groot wit noodpaviljoen wat fungeert als verlengstuk van de showroom, geheel sfeervol ingericht. Fonteyn is een gigant op het gebied van ‘Outdoor living’ waarbij maar liefst 7 tuinspecialiteiten uit het luxe segment uitgebreid zijn vertegenwoordigd onder een dak.

Fonteyn entresolvloer Fonteyn entresolvloer
Fonteyn entresolvloer Fonteyn entresolvloer

Waarom Begra?

“Heel eerlijk, in eerste instantie gaf de gunstige prijsstelling de doorslag. Inmiddels is niet alleen de prijs een belangrijke factor maar juist ook de prettige samenwerking. Alles loopt altijd op rolletjes, van offerte tot oplevering van een project. Er wordt tijdens het hele traject goed meegedacht door de adviseurs en de planning is écht strak! Wanneer er onverhoopt iets afwijkt wordt er tijdig contact opgenomen, De communicatie met Begra is echt super!”

Uitbreiding en wederopbouw

De samenwerking met Begra gaat ruim 10 jaar terug. Door onophoudelijke groei en helaas de noodlottige brand in 2016 heeft Begra inmiddels diverse projecten succesvol afgerond bij Fonteyn. “Jullie hebben totaal ruim 15.000 m2 aan nieuw vloeroppervlak gecreëerd én de nodige magazijnstellingen geplaatst”, aldus Dhr. Nieland.

Uitvoering en kwaliteit

We staan op de entresolvloer die vandaag wordt opgeleverd. Hij ligt er keurig bij, er is maatwerk geleverd en vakkundig uitgevoerd. Dhr. Nieland deelt mijn mening; “De kwaliteit van jullie vloeren en stellingen hebben zich reeds bewezen, maar ook de kwaliteit van het Begra Montageteam! Ze werken gestructureerd en geordend. Ze kennen de weg, zijn zelfsturend en laten de bouwlocatie altijd keurig opgeruimd achter! Wij hebben er eigenlijk geen omkijken naar”.

Algehele indruk

Tijdens ons gesprek blijkt aan alles dat Dhr. Nieland erg te spreken is over Begra. “Ik kan zo geen verbeterpunten opnoemen”. Kortom, complimenten aan het hele team! “De brand is een droeve gebeurtenis geweest maar ik ben blij dat we zo snel weer door kunnen, natuurlijk met vertraging maar zonder enige stilstand!”. Dhr. Nieland is opgewekt en positief, hij is met recht trots op zijn bedrijf. Fonteyn wordt in rap tempo vakkundig opnieuw opgebouwd en floreert als nooit tevoren!

Links

Back to top