• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Trappenhuizen bij Oude Wesselink Tuinmeubelen

Oude Wesselink Tuinmeubelen doet goede zaken. In korte tijd zijn ze uit hun voegen gegroeid en is de huidige 1000 m2 showroom te krap geworden. Er wordt nu een volledig nieuw bedrijfspand opgetrokken. Het kolossale pand telt twee etages en de bouw vordert gestaag. De beiden niveaus worden met elkaar verbonden door een grote goederenlift en twee trappenhuizen.

Voor het meedenken en ontwikkelen van de trappenhuizen heeft Dhr. Oude Wesselink ons benaderd. Een mooi project wat perfect aansluit bij onze kennis en expertise terwijl men dat misschien niet direct verwacht bij een bedrijf in magazijninrichting.

Onze engineers gingen aan de slag met de aanvraag. Vanwege onze modulaire oplossing op het gebied van onder andere trappen, zijn er vele oplossingen mogelijk. Het is voor ons daarom redelijk eenvoudig om snel een ontwerp te maken wat voldoet aan de wensen en eisen van de klant. We hebben deze trappenhuizen ontwikkeld met materialen waar wij binnen Begra veel ervaring mee hebben. Zo kunnen wij nagenoeg voor elke situatie een passende oplossing verzorgen waarin de wens van de klant centraal staat.

De exacte uitvoering van de trap zoals kleur, hoek van de trap, afstaphoogten- en mogelijkheden kunnen wij eenvoudig afstemmen op de wensen van de klant.

Maatwerk

Voor deze opdracht hebben wij twee trappenhuizen mogen leveren. Onze accountmanager heeft de locatie en beschikbare ruimte nauwkeurig opgemeten. Door onze engineers zijn de trappen tot in het kleinste detail geheel in 3D ontworpen. Behalve de engineering vindt ook de productie van de trapdelen plaats in Oss. Onze collega’s van BR Products hebben kundig laswerk voor de diverse onderdelen verricht.

Ook de montage van het geheel hebben wij gecoördineerd. Een van onze vaste servicepartners Regmont heeft beide trappenhuizen snel, en veilig gemonteerd. De klant zelf heeft hier dus geen omkijken naar gehad.

trappenhuis trappenhuis
trappenhuis trappenhuis
trappenhuis trappenhuis

De samenwerking is zelfs dusdanig naar tevredenheid verlopen dat inmiddels een derde trap is besteld! In dit geval een trap die een prominente plaats gaat krijgen in de showroom van het nieuwe pand!

Wij willen Oude Wesselink Tuinmeubelen hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking tijdens dit project. Wij wensen jullie veel succes met jullie nieuwe prachtige bedrijfsruimte.

Begra Magazijninrichting bv, BR Products en Regmont EU Sro

Links

Back to top