• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Vlemmix: twee nieuwe verdiepingsvloeren met 1700 m2 oppervlakte

Vlemmix uit Tilburg is sinds 1951 als groothandel actief als importeur/ groothandel van spa baden en airco’s .

Het eerste contact met Begra Magazijninrichtingdateert uit september 2009 verteld heer A. Vlemmix, directeur. 'In het begin hebben we enkele keren wat kleine partijen stellingen gekocht en nu sinds kort totaal 1.700 m2 aan 2 verdiepingsvloeren'.

Toepassing

Vlemmix: “Wegens de forse groei van afgelopen jaren hebben we het assortiment en de hoeveelheid voorraad flink uitgebreid.

We zijn onlangs verhuist naar een nieuwbouwlocatie in Berkel-Enschot en hebben voor de inrichting van het magazijn 2 verdiepingsvloeren aangeschaft. Deze 2 tussenvloeren waren nodig uiteraard voor extra opslag maar vooral ook het overzicht wat we hiermee creëren”.

Voorbereiding

De moderne vormgeving van het pand hebben 2 aparte vormgegeven vloeren opgeleverd. Vlemmix: “Door verkopers Remco Bongaards én Richard Remie zijn we goed geholpen, de prijzen waren direct scherp én de offertes c.q. tekeningen waren zeer duidelijk. De flexibiliteit was correct, bij wijzigingen ging alles soepel. Mijn algemene indruk is dat Begra service hoog in het vaandel heeft, ook ná aanschaf wordt je goed geholpen”.

De opbouw in 3 weken

Vlemmix: “De uitvoering en de ondersteuning tijdens de bouw ging perfect. Het Begra montageteam was erg gedreven en leverde een hoge kwaliteit in een korte tijd! Ik was blij verrast. Bij mijn tussentijdse vragen en een aanpassing gedurende de bouw hielden ze een zeer flexibele houding. Ook hier bleek het serviceniveau op een hoog niveau. Qua functionaliteit is het geworden wat ik in gedachte had en de afwerking en uitstraling was achteraf zelfs mooier dan ik van te voren had gehoopt. De kleurstelling bleek ook goed uit te komen, dit kwam mooi overeen met de van de rest van het pand”.

Onze montagelieden vonden het overigens ook zeer prettig samen werken met de heer Vlemmix, John Maas (voorman montage): “We werden elke dag erg gastvrij ontvangen dat mag ook gezegd worden”

Timelapse film

Bekijk hier de film die gemaakt hebben van de montage van de verdiepingsvloeren.

Meer info over onze montagediensten, klik hier.

Iets voor u..?

Bent u ook op zoek naar een verdiepingsvloer of wilt u er meer weten over weten dan bent u welkom voor een bezoek aan ons bedrijf in Oss. We kunnen u hier diversen mogelijkheden laten zien en denken met u mee op de beste oplossing te vinden voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op.

Op dit moment hebben we zelfs jong gebruikte entresols. Enkele voorbeelden met prijzen kunt u vinden via deze link: entresolvloeren.

Back to top