• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Push-backstelling: Zijerveld Cheese Unlimited

Bij Zijerveld Cheese Unlimited kunnen ze bogen op meer dan een eeuw ervaring in kaas. In het begin van de vorige eeuw was Zijerveld namelijk één van de honderden kaasgroothandels die Nederland rijk was.

pushbackstellingen Zijerveld pushbackstellingen Zijerveld

Uitbreiding

Omdat er behoefte was aan meer opslag-ruimte besloot Zijerveld recentelijk hun magazijn uit te breiden met een 'De keuze voor een push-backstelling was snel gemaakt. Deze stelling biedt voor ons meerdere mogelijkheden om in de toekomst bijvoorbeeld extra uitzetruimte te genereren.', aldus Carolien Goudriaan, Proces Manager.

Waarom Begra?

Marco van Schadewijk, Hoofd Bedrijfsbureau en Technische Dienst, legt uit waarom er gekozen is voor Begra:
'Wij doen al vanaf 2007 zaken met Begra. Destijds zocht ik een andere leverancier voor stellingmateriaal, met name omdat ik ontevreden was over de flexibiliteit en de levertijden van onze toenmalige leverancier. Uit de eerste contacten bleek dat Begra veel uit voorraad kan leveren en bovendien tegen een concurrerende prijs.'

Tevredenheid

“Vanaf het begin heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren. Normaal gesproken heb ik contact met jullie verkoop binnendienst. Als ik stellingmaterialen nodig heb, dan neem ik met hen contact op en krijg ik altijd snel een correct antwoord. Doordat veel materialen uit voorraad leverbaar zijn kan er meestal op korte termijn geleverd worden. Als er afwijkende situaties zijn (bijvoorbeeld afwijkende maatvoering) denken zij pro-actief mee om tot een goede oplossing te komen. Daarnaast kan ik er van op aan dat als we een afspraak maken dat die dan ook nagekomen wordt. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar helaas blijkt dat in de praktijk toch niet bij iedere leverancier het geval te zijn.”, aldus Marco van Schadewijk.

Keuring

Een belangrijk aspect bij Zijerveld is veiligheid.We zijn daarom zeer tevreden met de keuring die na de montage plaatsvindt. Zo weten wij zeker dat alles veilig is opgebouwd. Ondertussen is iedereen die met de stelling werkt voorzien van een reachtruck-certificaat. Zodat wij optimaal gebruik kunnen maken van de push-backstelling.

Zijerveld Cheese Unlimited

Zijerveld wil dé partner zijn in de kaas (groothandels)markt, door het aanbieden van innovatieve concepten, op maat verpakt en samengesteld met de klant, afgestemd op de ontwikkelingen in de markt, geleverd door haar eigen flexibele logistieke dienstverlening.

Links

Back to top