• /
  • /
  • /
  • /
  • /
  • /

Zwaar geschut bij Van der Blij

Een goede buur…

Al jarenlang is Van der Blij handelsonderneming praktisch onze buurman. We zien ook dagelijks volle vrachten van de kenmerkend gele hijs- en takelattributen aan ons kantoor voorbij rijden. Als specialist van hijs- en instortmaterieel doen ze goede zaken. Zo goed dat ze uit hun jasje zijn gegroeid en per 1 september jl. zijn verhuisd naar een gunstig gelegen, nieuwe locatie op de Vorstengrafdonk in Oss. Een grote, nieuwe stap voor Van der Blij. Met een prachtig nieuw kantoor en distributiehal van maar liefst 1500 vierkante meter kan ze de zaken verder uitbreiden en richten op verdere groei.

Een verhuizing naar zo’n grote ruimte vraagt natuurlijk ook om de nodige extra opslagmiddelen... en nu blijkt dat ónze Begra trailers bij Van der Blij óók niet onopgemerkt zijn gebleven.

De keuze van opslag is uiteindelijk gevallen op stellingen van vijf dubbele rijen AR Palletstellingen POAvan maar liefst tien meter hoog die zorgen voor een enorm opslagvolume van grote, zware producten tot wel drie ton per niveau! Op het onderste niveau zijn daarbij gedeeltelijk grootvakstellingen en een bakkenkast geplaatst. Ideaal voor de opslag en het handmatig picken van de kleinere voorraadproducten.

Palletstellingen - Van Der Blij Palletstellingen - Van Der Blij
Palletstellingen - Van Der Blij Palletstellingen - Van Der Blij
Palletstellingen - Van Der Blij Palletstellingen - Van Der Blij

Kortom; met een uitstekende bereikbaarheid van goederen, meer voorraad én een groter productassortiment is Van der Blij klaar voor de toekomst.

Begra wil Van der Blij hartelijk danken voor de gunning van een mooi project waarbij we een imposante nieuwe hal van 12 meter hoog hebben mogen inrichten met nieuwe magazijnstellingen, en wensen daarbij ‘onze oude buren’ heel veel succes en werkplezier in het nieuwe bedrijfspand.

Van der Blij B.V.

Van der Blij B.V. is al ruim vijfenveertig jaar leverancier van hijs- en instortmaterieel. De kracht van Van de Blij ligt besloten in expertise, ervaring en klantgerichtheid. Samen met hoog aangeschreven producenten en leveranciers bekijken we met aandacht uw vraagstuk.

Voor de prefab betonindustrie is Van der Blij gespecialiseerd in instortvoorzieningen, zoals ankerrail, doorkoppelankers(Komo-gecertificeerd), diverse hijs- en bevestigingssystemen én kunststof (PE) en plastic (PP) afstandhouders.

Op het gebied van hijs- en hefproducten is Van der Blij gespecialiseerd in mechanische klemmen, pallethaken, werkbakken, evenaars, modulaire spreadersystemen en nog veel meer veel gebruikte hijs-, hef-, en transportmiddelen.

Links

Back to top